Therese Franzén, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Therese Franzén Mäklare på Erik Olsson

Therese Franzén, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Therese?

Genom lång erfarenhet som fastighetsmäklare hjälper jag säljare i hela Malmö att göra sin livs bästa bostadsförändring. Jag brinner för att möta nya människor och att se alla glada och nöjda säljare lämna över nycklarna till en minst lika nöjd köpare. Mitt mål är att fortsätta ge mina kunder bäst betalt under många år framöver!

Vad skiljer Therese från andra mäklare?

Under de senaste åren har jag valt att fokusera på Rådmansvången, Triangeln och Davidshall. Ett fokuserat och tydligt arbete gör att jag de senaste åren haft en ledande position i området. Min erfarenhet av att arbeta i olika typer av bostadsmarknader, att alltid vara driven och lösningsorienterad samt ha en brinnande intresse av att alltid leverera på topp gör att mina säljare varmt rekommenderar mig vidare till deras nära och kära.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det optimala pendlingsläget från Triangelstationen gör att de som pendlar eller reser mycket väljer att bosätta sig i området kring Rådmansvången och Davidshall.Det är ett spännande område med boende från hela världen där nyprodocerade bostäder och charmiga gamla kvarter från sekelskiftet blandas på ett smakfullt sätt. Med närhet till restauranger, Malmö opera, parker och shopping längs gågatan eller i köpcentret gör att både yngre och äldre drar sig till områdena.

Hur marknadsför Therese sina bostadsförsäljningar?

Jag säljer många bostäder via mitt breda kontaktnät i området. Eftersom jag säljer flest bostäder i de centrala delarna av Malmö och framförallt runt Rådmansvången, Triangeln och Davidshall så har jag alltid köpklara kunder redo att slå till när rätt bostad dyker upp. Jag har alltid en snygg presentation via mitt team av stylister och fotografer vilket gör att annonsen får många träffar när de annonseras på samtliga nätbaserade bostadssidor och i sociala medier

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

THERESE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
THERESE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Therese Franzén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Therese till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Therese

THERESE JOBBAR PÅ

Är du Therese Franzén?
Logga in och redigera din presentation här.