Tevfik Can Cigel, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tevfik Can Cigel Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Tevfik Can Cigel, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tevfik?

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid överträffa kundernas förväntningar. Jag får ofta höra att jag har ett stort driv och genuint engagemang. Den personligheten resulterar i att jag alltid strävar efter att göra den bästa möjliga affären. Du som kund ska uppleva att du gjort en fantastiskt bra bostadsaffär. Målet med varje försäljning är att både säljare och köpare är 110% nöjda.

Om ni väljer mig som mäklare kan jag garantera att Ni får träffa en mäklare utöver det vanliga.

Vad skiljer Tevfik från andra mäklare?

Med extrem drivkraft och gedigen kunskap får jag ihop affärerna på ett sätt som få mäklare klarar av i en utmanande marknad.

Mina främsta egenskaper är mitt personliga engagemang och förmågan att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare genom hela processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tack vare min uppväxt i området så har jag full koll på var allt ligger. Bostadsmarknaden är i ständig rörelse och därför är det viktigt som mäklare att röra sig tillsammans med marknaden. Området i sig är en mycket trevlig kommun med närhet till det mesta, Järvafältet, affärer, kommunikation och mycket mer. Oavsett om du är ute efter hus, en lägenhet men närhet till allt eller närhet till naturen.

Hur marknadsför Tevfik sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är A och O när det kommer till försäljning av bostäder. Självklart använder jag mig av Hemnet och vår egen hemsida. Utöver det marknadsför din bostad på MäklarOffert bostadssäljare är framtida köpare. Sociala Medier är även det en viktig parameter då mycket information som människor tar del av sker via dessa, därför är det viktigt att vi finns även där. Bilder tas av professionella fotografer och prospekten är snygg med all information en köpare behöver.
Har du några andra önskemål kan vi alltid lägga upp en plan för hur just din marknadsföring ska de ut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

TEVFIK SÄLJER
TEVFIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
TEVFIKS PROSPEKT
Tevfik Can Cigel har 16 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tevfik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tevfik

TEVFIK JOBBAR PÅ

Är du Tevfik Can Cigel?
Logga in och redigera din presentation här.