Taina Helme, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Taina Helme Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Taina Helme, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Taina?

Jag vill att du ska känna dig trygg från första mötet till uppföljningen efter avslutad affär. Genom mitt engagemang och de verktyg jag har tillgång till på Svensk Fastighetsförmedling strävar jag efter att du som säljare ska få en trygg affär och bäst betalt.

Vad skiljer Taina från andra mäklare?

Tack vare flera års erfarenhet som servitris och av olika serviceyrken är jag väl medveten om vikten av lyhördhet till dig som kund. Jag brinner för att lösa problem och vill genomföra en så trygg bostadsaffär som möjligt för alla parter. Med stort engagemang och noggrannhet kommer jag att arbeta hårt för att leva upp till, och överträffa, dina förväntningar.
Utöver svenska och engelska talar jag även finska och portugisiska.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Trots den rådande bostadsmarknaden med bland annat osäkerhet kring räntor och skärpta amorteringskrav ser jag en stark framtidstro i Luleå. Framförallt i kärvare tider gäller det att jobba extra hårt för att nå det bästa slutresultatet och det kan jag åstadkomma med hjälp av de verktyg jag har tillgång till på Svensk Fastighetsförmedling. Med dessa verktyg kan jag hantera marknaden för att ge dig som säljare en trygg affär och bäst betalt.
Skillnaden på kvalitet och lågpris är inte ATT man gör det utan HUR man gör det.

Hur marknadsför Taina sina bostadsförsäljningar?

Det viktigaste med annonsen är att skapa en bild av hur det är att bo i bostaden och området och därför lägger vi mycket arbete på annonstexterna och samarbetar med skickliga professionella fotografer, allt för att annonserna ska bli så målande som möjligt.
Vi arbetar med bred marknadsföring av våra bostadsförsäljningar, dels med annonsering på vår hemsida som har över 700 000 unika träffar varje vecka och dels i tidningen Extra samt i sociala medier.
Genom att vi finns i hela Sverige och har ett välutvecklat kundvårdssystem, kan vi också tipsa potentiella köpare som till exempel varit på visningar av liknande bostäder.
Inför varje försäljning skräddarsyr vi en tjänst som passar just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

TAINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
TAINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
TAINAS PROSPEKT
Taina Helme har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Taina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Taina

TAINA JOBBAR PÅ

Är du Taina Helme?
Logga in och redigera din presentation här.