Suzana Dunjic, Mäklare på SkandiaMäklarna Helsingborg

Suzana Dunjic Mäklare på SkandiaMäklarna

Suzana Dunjic, Mäklare på SkandiaMäklarna Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Suzana?

Varje kund är unik i både mått, önskemål och förväntningar. Målet att få varje kund att känna sig sedd och nöjd med sina bostadsaffärer inspirerar mig som mäklare att varje dag ge det lilla extra. Jag hjälper dig inte bara med din bostadsförsäljning utan jag hjälper dig även maximera ditt försäljningspris!

Det ska vara kul och lätt att jobba ihop!

Vad skiljer Suzana från andra mäklare?

Med stor yrkeskompetens och finkänslighet lyckas jag få varje kund att känna sig unik vilket skapat många trogna kunder som uppskattar den personliga servicen och gärna kommer tillbaka. Jag är driven och jobbar hårt för att mina kunder ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. För mig som mäklare är det viktigt att mina kunder känner förtroende för mig som mäklare samt känna att vi kan skapa en långvarig relation till varann.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som mäklare måste du ha koll på de uppdaterade områdets priser och prisutveckling och hur väl kontoret presterar under bostadmarkmadens utveckling. Eftersom att jag har växt upp i Helsingborg känner jag till alla Helsingborgs områden och delar. Jag vet hur jag ska matcha mina kunder med bostäder som passar dem bäst. Generellt är villamarknaden mer stabil än lägenhetsmarknaden. Lägenhetsmarknaden rör sig mer åt bägge hållen, det är större procentuella skillnader. Villamarknaden är ett annat typ av köp. Det är ett köp som genomförs på längre sikt. Tittar man på hus är det oftast i ett längre perspektiv, det är ett större beslut och ofta mer genomtänkt. 9,2 procent är ganska stor ökning jämfört med de senaste 5–6 åren.

Hur marknadsför Suzana sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alla mina bostadsförsäljningar via de största bostadssajterna. Hemnet, m.fl. och vår egna hemsida Skandiamäklarna.se. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf som redigerar bilderna för att maximera kvaliteten. Med rätt vinklar, ljus och redigering skapar vi professionella bostadsbilder i toppklass som driver upp intresset för din bostad. Våra prospekt har vi lagt extra krut på så att det ser och känns mer exklusiva för att kunna ge våra kunder det där lilla extra.

Direkt reklam samt utomhusskyltning sker alltid i området där jag säljer för att kunna väcka intresset för objketet som ligger ute. Social medier anväder jag mig också mycket av då branschens bästa målgruppstyrning garanteras relevanta visningar för en skräddarsydd målgrupp på social medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-31.

SUZANA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SUZANA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Suzana Dunjic har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Suzana till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Suzana

SUZANA JOBBAR PÅ

Är du Suzana Dunjic?
Logga in och redigera din presentation här.