Susanne Cronestad, mäklare

Susanne Cronestad Mäklare

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Susanne?

Genom trygghet, driv och ett personligt engagemang är målet att hjälpa dig att göra livets största affär till den bästa. Varje bostadsaffär är unik och det är ofta den största affären man gör i livet. Det är därför viktigt att anpassa försäljningen efter varje kunds behov. Varje moment i försäljningsprocessen är viktig och kräver noggranna förberedelser för ett lyckat resultat. Min höga ambitionsnivå genom hela affären skapar förutsättningar för en lyckad försäljning med högt försäljningspris.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig på telefon, sms eller mail!

Vad skiljer Susanne från andra mäklare?

Jag har 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring vilket gör att du tryggt kan bolla de flesta frågor som rör upplägget kring din bostadsförsäljning. Mitt genuina intresse för försäljning och marknadsföring gör att jag alltid strävar efter att nå absolut bästa resultat. Utifrån dina behov och dina önskningar skapar vi tillsammans en riktigt lyckad affär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som boende i området sen 2000-t har jag god lokalkännedom och tillsammans med att vara uppdaterad på marknaden gör det bostadsförsäljningen både smidigare och tryggare. Genom att veta vad köparna och säljarna vill ha blir matchningen enklare!

Hur marknadsför Susanne sina bostadsförsäljningar?

Varje objekt marknadsförs med ett skräddarsytt upplägg efter kundens behov. Bostadsannonsen annonseras på vår hemsida, i banker och i våra skyltfönster och i sociala medier. Jag arbetar tätt ihop med professionella fotografer. Små nyanser kan göra hela skillnaden och de vill inte tappa och därför är jag så gott som alltid med vid all fotografering. Jag försäkrar mig alltid att det finns en "röd tråd" i hela exponeringsprocessen. Bostadens bästa sidor skall exponeras och förstärkas ändå inpå visningstillfället.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-21.

Susanne har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Susanne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Susanne

Är du Susanne Cronestad?
Logga in och redigera din presentation här.