Stephane Rydfors, Mäklare på ERA

Stephane Rydfors Mäklare på ERA

Toppmäklare 2018
Stephane Rydfors, Mäklare på ERA
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Stephane?

Min målsättning är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, med hjälp av hög tillgänglighet, hög grad av service samt höga slutpriser!

Vad skiljer Stephane från andra mäklare?

Jag är övertygad om att nyckel till framgångsrik affär är att ta hjälp av en mäklare som är målmedveten och ständigt vill slå nya rekord, är engagerad och har fokus på just dina behov.

Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att byta bostad är en av livets största affärer och därför är mitt mål som fastighetsmäklare att göra det till er livs bästa affär. Med en bakgrund inom försäljning och med god lokalkännedom, kan jag på bästa sätt hjälpa dig genom hela försäljningssäljprocessen.

Hur marknadsför Stephane sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida erasweden.com, Hemnet m.fl

Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Vår internetannonsering har vidareutvecklats till marknadens bästa annonsplats. Tillsammans med AFTONBLADET och MVT har vi utvecklat annonsering där vi exponerar varje bostad med Geotaggning och efter tidigare gjorda sökningar och besökta sidor. På detta sätt kan vi nå ännu bredare än de som aktivt söker efter ny bostad. Givetvis går detta numera även i mobil och plattor

Vi annonserar både i Corren och Motala tidning. Även om tidningsannonser minskar i betydelse har de fortfarande en bra effekt.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-01.

STEPHANE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Stephane Rydfors har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Stephane till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Stephane

STEPHANE JOBBAR PÅ

Är du Stephane Rydfors?
Logga in och redigera din presentation här.