Sophie Palmstierna Eckhéll, Mäklare på Bjurfors Värmdö

Sophie Palmstierna Eckhéll Mäklare på Bjurfors

Sophie Palmstierna Eckhéll, Mäklare på Bjurfors Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sophie?

Man ska välja mig om man vill ha en engagerad, personlig och påläst mäklare med driv och kunskap om orten. Mötet med mina köpare och säljare är mycket viktigt, jag vill bygga långsiktiga relationer.

Vad skiljer Sophie från andra mäklare?

Att byta bostad är en av de viktigaste affärerna vi gör i livet. Jag kommer alltid ha som mål att det ska bli ert livs bästa och tryggaste affär oavsett om du är säljare eller köpare. Jag arbetar passionerat, målmedvetet och strukturerat med en tydligt och uppriktig dialog och vill bygga äkta och långsiktiga relationer med sina kunder. Jag har bott på Ingarö och Värmdö sedan 2005 och ser det som ett privilegium att få verka i en av Stockholms mest populära och vackra kommuner nära hav och natur. Jag har arbetat med service och försäljning under hela mitt yrkesliv.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-28.

SOPHIE SÄLJER
SOPHIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sophie Palmstierna Eckhéll har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sophie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sophie

SOPHIE JOBBAR PÅ

Är du Sophie Palmstierna Eckhéll?
Logga in och redigera din presentation här.