Sophie Henfeld, mäklare

Sophie Henfeld Mäklare

Sophie Henfeld, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sophie?

För mig är det viktigt att ni som kunder känner er trygga igenom hela försäljningsprocessen. Jag har en lång erfarenhet av förmedling av bostäder och jag vet hur jag vill jobba för att säkerställa ett lyckat resultat med nöjda kunder. Varje affär är unik och alla kunder har sina förväntningar, därför anpassar jag mig till mina kunders behov i varje affär. Jag har ett högt engagemang och jag gör alltid det där lilla extra. Jag har förmedlat bostäder sedan januari 2009 och har haft många nöjda kunder genom åren, både säljare och köpare, och jag får därför många rekommendationer och har många återkommande kunder. Jag vet att det gör skillnad i din försäljning vilken mäklare du väljer, genom att säkerställa att din köpare har all information om din bostad, känner sig trygga och får de svar de behöver för att kunna ta ett beslut, säkerställer jag att de kommer betala marknadens högsta pris.

Vad skiljer Sophie från andra mäklare?

Jag har ett högt engagemang och ett starkt driv att slutföra varje förmedling med bästa resultat där nöjda kunder är i fokus. Jag är tydlig, ambitiös och en mäklare som lägger stor vikt på att alla kunder ska få bästa service. Att säkerställa att ha all information om bostaden vid en förmedling, där jag kan kommunicera rätt information till köpare gör skillnad i hur de agerar i en budgivning. En köpare ska vara trygg i sitt köp och det blir de när jag kan ge de all fakta de behöver för att ta rätt beslut. Varje bostadsförsäljning är unik och jag anpassar mig efter varje affär. Jag jobbar hårt och håller vad jag lovar. Tillgängligheten är viktig och du kan alltid kontakta mig när frågor dyker upp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare i Malmö med omnejd i mer än 10 år känner jag till vad köpare efterfrågar idag och jag håller koll på vad som tidigare sålts. Jag har en bra uppfattning om vilka kunder som kommer till just din bostad och därmed kan vi anpassa markandsföringen så vi får mest ut av den. Att jobba med att aktivt rekrytera köpare till en bostad är något jag tycker ger resultat, då är det kvalitativa kunder vi kommer i kontakt med och kan börja en dialog i ett tidigt skede av försäljningsprocessen.

Hur marknadsför Sophie sina bostadsförsäljningar?

Jag har tidigare varit anställd hos två andra aktörer och när jag kom till Erik Olsson Fastighetsförmedling såg jag vad vi gör för skillnad i varje affär för att säkerställa att vi når ett lyckat resultat. Vi arbetar efter en länge utarbetad försäljningsmetod, som jag anpassar till varje unik affär i samråd med kunden. Vi har förmedlat många bostäder under åren i Malmö och har ett gediget kontaktnät, vilket även ger oss förutsättningar att börja kommunicera med kunder innan vi går ut på öppna marknaden, d.v.s. vi kan rekrytera köpare innan vi tagit bilder på din bostad. Att vi har anställda fotografer som arbetar enhetligt med ett fotospråk som kommuniceras centralt tycker jag även säkerställer kvalité – presentation och bilder på bostad är idag en viktig del. Bjud hem mig på ett möte så berättar jag med ingående hur vårt upplägg skulle se ut!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-29.

SOPHIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sophie har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sophie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sophie

Är du Sophie Henfeld?
Logga in och redigera din presentation här.