Sophie Grönberg, Mäklare på Svenskt Mäklarcentrum

Sophie Grönberg Mäklare på Svenskt Mäklarcentrum

Sophie Grönberg, Mäklare på Svenskt Mäklarcentrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sophie?

Med flera års erfarenhet från branschen, ett stort engagemang vid varje enskild försäljning samt känsla för vad situationen kräver så arbetar jag för att du som kund ska bli riktigt nöjd med din försäljning.

När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem utgår jag från vad som är viktigast för dig, för att tillsammans nå framgång.

Hur marknadsför Sophie sina bostadsförsäljningar?

På Mäklarcentrum arbetar vi i ett drivet team tillsammans med stylist och egen fotograf för att garantera dig bästa resultat - vi vet vikten av att framhäva din bostad på bästa sätt. En bra presentation är A och O och och ger gärna tips om värdehöjande åtgärder inför din försäljning.

Marknadsföringen sker via Hemnet.se, Hittahem.se, Bovision.se och vår egen hemsida. Vi marknadsför bostaden för kunderna i vårt kundregister och annonserar även din bostad på Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

SOPHIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
SOPHIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sophie Grönberg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sophie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sophie

SOPHIE JOBBAR PÅ

Är du Sophie Grönberg?
Logga in och redigera din presentation här.