Sofia Nilsson Westman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Sofia Nilsson Westman Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Sofia Nilsson Westman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Jag har fått en fantastisk möjlighet att jobba för Svensk Fastighetsförmedling och alla samarbetspartners som tillkommer är en stor fördel i mitt arbete. Jag tillhör marknadens äldsta mäklarbyrå vilket innebär tillgång till dem bästa verktygen och arbetssätten som är framtagna och utvecklade sedan 1937. Jag trivs fantastiskt bra på mitt jobb vilket gör att jag är engagerad och jobbar hårt för mina kunder.

Vad skiljer Sofia från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du som säljare ska känna en trygghet genom hela affären samt få bra betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha gått Svensk Fastighetsförmedlings egna utbildning i samarbete med Högskolan i Gävle arbetar jag nu på min hemmaplan. Detta ser jag som en otrolig fördel i mitt yrke som fastighetsmäklare då jag känner till kommunen mycket väl.

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostadsannonser via vår egen hemsida www.svenskfast.se/eskilstuna, Hemnet samt sociala medier så som Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-10.

Sofia Nilsson Westman har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Nilsson Westman?
Logga in och redigera din presentation här.