Sofia Nebrelius, Mäklare på Bjurfors Limhamn

Sofia Nebrelius Mäklare på Bjurfors

Sofia Nebrelius, Mäklare på Bjurfors Limhamn
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Min arbetsglädje och mitt engagemang i kombination med Bjurfors exceptionella kvalitétstänk och breda kapacitet har gett resultat. Jag har under de senaste åren varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö - bl a Bellevue Sjösida, Nya Bellevue, Mellanheden, Rosenvång, Djupadal, Limhamn och Bunkeflostrand (källa HemNet). Hög aktivitet på marknaden ger ett brett och framför allt ett aktuellt kontaktnät av spekulanter som aktivt letar bostad i just dina kvarter.

Vad skiljer Sofia från andra mäklare?

Jag är utbildad civilekonom och har bred erfarenhet från olika branscher. Det var dock först när jag 2012 sadlade om och påbörjade min karriär som fastighetsmäklare som jag fann sann arbetsglädje. Nyckeln till framgång ligger i att aldrig göra avkall på kvalitén i arbetet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

SOFIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Malmö
SOFIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sofia Nebrelius har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Nebrelius?
Logga in och redigera din presentation här.