Sofia Mynttinen, Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling

Sofia Mynttinen Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Sofia Mynttinen, Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper Er från uppdragets början tills affären är avslutad. Att arbeta hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer. Jag strävar alltid för att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär!

Vad skiljer Sofia från andra mäklare?

Vad som gör att jag sticker ur från andra mäklare är främst att jag så gott som alltid finns tillgänglig och ger en snabb återkoppling. Jag för noggrant spekulantregister och försöker matcha ihop säljare och köpare för att uppnå bästa möjliga slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i Eskilstuna och känner till området väldigt bra. Ingen stadsdel är ny för mig! Vi på kontoret har sålt i alla Eskilstunas föreningar och har god kontakt med både ordföranden och ekonomiska förvaltare.

Bostadsmarknaden i Eskilstuna har de senaste åren ökat kraftigt och jag ser ingen tendens till en nedgång. Eskilstunas strategiska läge gör att många utifrån etablerar sig här och det gör att priserna på sikt kommer att fortsätta uppåt.

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar syns på samtliga marknadsplatser som vår egna hemsida www.eskilsfast.se samt Hemnet, Hittahem och Bovision. Vi har även kontorets skyltfönster mitt i stan där det passerar 100-tals personer varje dag.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Sofia Mynttinen har 13 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Mynttinen?
Logga in och redigera din presentation här.