Sofia Bos, Mäklare på Mäklarhuset Varberg

Sofia Bos Mäklare på Mäklarhuset

Sofia Bos, Mäklare på Mäklarhuset Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Om du vill samarbeta med en mäklare som arbetar resultatinriktat med stor glöd och engagemang är det mig du ska anlita. Jag älskar mitt jobb och brinner för att göra bra och trygga affärer för alla parter.

Vad skiljer Sofia från andra mäklare?

Min målsättning som Mäklare är förutom att såklart uppnå ett bra resultat med ett högt slutpris, alltid att du ska vara i trygga händer. Inga frågor är dumma att ställa.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som Mäklare är det viktigt att besitta god kunskap om närområdet och att kunna hitta fördelarna och smultronställena med varje område. Jag är född och uppvuxen i Varberg och älskar staden vilket såklart gör att jag har en bred kunskap om staden och kringliggande områden. Allt för att kunna hjälpa köparen att hitta sitt drömboende på sin drömplats.

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarhuset använder modern teknik för att se till att din bostad matchas och syns för både aktiva och passiva spekulanter, som är rätt för just din bostad. Med intelligent teknik gör vi din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Förutom intelligent matchning mot sveriges största och mest aktiva spekulantregister använder vi oss också av social annonsering. Vi använder kontrollerade algoritmer för att i realtid optimera annonseringen till personer som är i ett mer troligt köpläge än andra, för att använda varje krona på bästa sätt. Kort och gott: datadriven marknadsföring i sociala medier när den är som mest effektiv.
Bostadsannonsen visas alltså för personer som visat intresse för bostäder i ditt område, men även för intressenter som ännu inte har bestämt sig för nytt boende och som kanske inte aktivt letar efter en ny bostad. Var är då bättre att synas om inte på Facebook och Instagram? Där kan vi också få se en organisk spridning av annonserna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-26.

Sofia Bos har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Bos?
Logga in och redigera din presentation här.