Siri Ek, Mäklare på Gårdshem Fastighetsförmedling

Siri Ek Mäklare på Gårdshem Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Siri?

Topp 1 i Södra Sverige LRF Konsult 2018

Topp 8 i hela Sverige LRF Konsult 2018

Nytt med början våren 2019:

En önskan att kunna arbeta mer personligt och skapa utrymme för att lägga mer tid på varje uppdrag och kundrelation ledde till att starta Gårdshem Fastighetsförmedling!

Gårdshem Fastighetsförmedling förmedlar Gårdar & Hem och är en Fastighetsbyrå för kunden som vill få ut lite mer. Kvalité före kvantitet.

Bakgrund

Började inom mäkleri 2010. Tidigare varit verksam både på LRF Konsult som fastighetsmäklare med förmedling och värdering av skogsfastigheter, samt Svensk Fastighetsförmedling som fastighetsmäklare med förmedling av gårdar och villor.

Skoglig utbildning inom mäkleri, innehar specialistkompetens för förmedling av jord och skogsfastigheter samt aktiv inom Mäklarsamfundets nätverk för jord & skogsmäklare. I botten finns även en byggteknisk utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör. Ledamot Mäklarsamfundet

Jag själv äger och bor på en gård i Växjö kommun, vilket gör det till en naturlig del att jag brinner extra för just landsbygd och förmedling av gårdar.

Hjärtligt välkommen att höra av dig så planerar vi tillsammans din fastighetsaffär! Förutom förmedling kan jag även hjälpa till vid fastighetsregleringar, avstyckningar, kontrakt och avtalsskrivningar, uppförande av servitutsavtal samt skriftliga värderingar.

Vad skiljer Siri från andra mäklare?

Eftersom jag arbetar med färre fastigheter åt gången ger det varje kund mer tid, större engagemang och bättre service utan att det kostar mer för dig som kund. Med mer tid för varje objekt blir förutsättningen än mer större för att du som säljare skall få ut maximalt pris för ditt hem.

Jag har en stor och bred kunskap inom mäkleri, både vad gäller privatfastigheter som med näringsfastigheter, då främst med inriktning inom jord och skog. Lägg därtill en bred kunskap inom byggnadsteknik.

Hur marknadsför Siri sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är en stor och väldigt viktig del av en försäljning. Därför vet jag vikten av en bra objektpresentation, med fina foton och informativ text. Vi använder oss alltid av proffsfotograf vid bostäder, och tillhandahåller även både mast- och flygfotografering när så är lämpligt. Presentationen ska innehålla många viktiga uppgifter en blivande köpare behöver. Att väcka köpintresset är ett självklart syfte, men minst lika viktigt är att ge bra och korrekta faktaunderlag inför budgivning och finansiering.

Bostaden marknadsförs via de mest välbesökta sajterna på internet som Hemnet med flera, vår egen hemsida och givetvis på sociala medier. När det är lämpligt, använder vi också tidningsannonsering både lokalt och i dagspress. Vi kontaktar självklart de intressenter vi har i vårt register.

Vid skogsfastigheter marknadsförs alltid fastigheten av så kallade ”grannbrev”, vykort skickas ut till alla närbelägna skogsägare så att alla grannar kommer veta att just Din fastighet är till salu. Genom våra lokala samarbetspartners har vi ett bra kontaktnät över hela Kronoberg med omnejd.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-12-02.

SIRI SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SIRI ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
SIRIS PROSPEKT
Siri har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Siri till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Siri

SIRI JOBBAR PÅ

Är du Siri Ek?
Logga in och redigera din presentation här.