Simon Persson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Simon Persson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Simon Persson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Simon?

Genom att vara engagerad, pålitlig och noggrann hjälper jag alltid mina kunder på bästa möjliga sätt genom en trygg försäljningsprocess. Mitt fokus ligger alltid på att nå toppen och jag vill alltid överträffa era förväntningar, det är det som driver mig. Jag jobbar uteslutande på följdaffärer och rekommendationer och därför är det extremt viktigt för mig att mina kunder är nöjda med både min insats, processen och slutpriset så att de rekommenderar mig vidare.

Vad skiljer Simon från andra mäklare?

Min mångåriga erfarenhet som försäljare i kombination med min utbildning som fastighetsmäklare och marknadsekonom gör att jag har rätt verktyg för att skapa optimala förutsättningar till en lyckad affär. Med Länsförsäkringars fulla stöd har jag möjlighet att erbjuda mina kunder en helhetstjänst med både fastighetsförmedling, bank och försäkring – Vilket gör oss unika och ger oss möjligheten att skapa en trygg affär för både köpare och säljare!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö är en unik marknad i en fantastisk skärgårdsmiljö . Som lokal fastighetsmäklare på Värmdö får jag möjlighet att arbeta med allt från bostadsrätter, villor och fritidshus till tomter och projekt, både på fastlandet och i skärgården - Vilket gör att jag trivs otroligt bra!
Här finns ett rikt friluftsliv i en underbar skärgårdsmiljö. Jag har ett stort intresse för skärgården och det finns inget mer avkopplande för mig att lägga till vid en skyddad vik och njuta av allt naturen och havet har att erbjuda. Hör av dig till mig så tipsar jag om några dolda smultronställen!

Hur marknadsför Simon sina bostadsförsäljningar?

För mig handlar mitt jobb mycket om kreativitet, att hitta lösningar i olika situationer. Att driva säljprocessen proaktivt och affärsmässigt är några av mina största styrkor. Förutom annonsering på de kända hemsidorna samt att vi alltid utför våra bostadsfotograferingar med professionell fotograf, så använder vi oss mycket av sociala medier för våra bostadsannonser. Våra objektsbeskrivningar trycks på tryckeri och jag har alltid en muntlig presentation på visningen för att säkerställa att våra köpare har bästa möjliga beslutsunderlag. Besök gärna mina visningar för att se hur jag arbetar!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-10.

SIMON SÄLJER
SIMON ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Simon Persson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Simon till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Simon

SIMON JOBBAR PÅ

Är du Simon Persson?
Logga in och redigera din presentation här.