Selma Kahrimanovic, Mäklare på Pontuz Löfgren

Selma Kahrimanovic Mäklare på Pontuz Löfgren

Selma Kahrimanovic, Mäklare på Pontuz Löfgren
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Selma?

Om du söker efter en driven mäklare med hög kunskap är jag rätt för dig.

Vad skiljer Selma från andra mäklare?

Vi som fastighetsmäklare har tre parametrar som mäter oss. Mäklare med flest publicerade bostäder, mäklare med högst publicerat värde och kanske viktigast av allt - mäklare med flest rekommendationer. Under såväl 2017 som 2018 kammade jag hem första plats i samtliga kategorier.

Jag blir din närmsta medspelare. Vi jobbar i team. J

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kalmar är en stad som fortsätter växa. I takt med detta väljer vi aktivt att byta boende. Många kunder gör sina allra första köp/försäljningar via oss tillika som de kunder som väljer att göra sina sista affärer med oss. Att vi på Pontuz Löfgren AB varit etablerade och marknadsledande i Kalmar så pass länge gör att du som kund kan känna dig trygg. Vi kan vår marknad.

Hur marknadsför Selma sina bostadsförsäljningar?

Jag vill att vi når ut till alla målgrupper. Marknadsföring är a och o - något som vi på Pontuz Löfgren AB är väl medvetna om. Därför syns vi i alla kanaler såväl sociala medier och Hemnet som dagspress och fysiska skyltar utanför bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-08.

Selma Kahrimanovic har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Selma till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Selma

SELMA JOBBAR PÅ

Är du Selma Kahrimanovic?
Logga in och redigera din presentation här.