Sebastian Borg, Mäklare på SkandiaMäklarna Sundsvall

Sebastian Borg Mäklare på SkandiaMäklarna

Sebastian Borg, Mäklare på SkandiaMäklarna Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sebastian?

Jag strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga service och guida dig genom din bostadsförsäljning på ett tryggt sätt. Med stort engagemang och hårt arbete ser jag till att du får bäst betalt för din bostad.

Vad skiljer Sebastian från andra mäklare?

Min drivkraft finns i att hjälpa människor, därför satsar jag helhjärtat på varje enskild bostadsaffär och ser till att kunden får en trygg och säker bostadsförsäljning.

Jag lägger alltid ner mycket tid och arbete på mina uppdrag och ser till att din försäljning blir så bra som möjligt. Du når mig alltid på telefon, mail eller sms.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag bott både i Sundsvall och Härnösand under en längre tid ger det mig en väldigt bred lokalkännedom. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, mataffärer och busstationer. Dessutom befinner jag mig ofta utanför stadskärnan vilket gör att jag har ett brett kontaktnät och kan hitta köpare enklare.

Hur marknadsför Sebastian sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför din bostad via Fastighetsbyrån.com som har över 1 miljon unika besökare varje vecka. Dessutom annonserar jag på Hemnet, sociala medier och fönsterskyltar på vårt kontor. Sist men inte minst har vi på Fastighetsbyrån ett otroligt stort spekulantregister där vi marknadsför internt för att hitta potentiella köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-10.

Sebastian har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sebastian till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sebastian

SEBASTIAN JOBBAR PÅ

Är du Sebastian Borg?
Logga in och redigera din presentation här.