Sarah Österling, Mäklare på SkandiaMäklarna Kungsholmen

Sarah Österling Mäklare på SkandiaMäklarna

Sarah Österling, Mäklare på SkandiaMäklarna Kungsholmen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sarah?

Jag är mycket noggrann och gör alltid det lilla extra för att du ska få det bästa slutresultatet. Hög servicenivå, tillgänglighet och professionellt bemötande har gett mig många fina rekommendationer från nöjda kunder.

Vad skiljer Sarah Österling från andra mäklare?

Jag arbetar med ett begränsat antal försäljningar åt gången för att kunna lägga fullt fokus på de uppdrag jag har och säkerställa en hög kvalitetsnivå. Jag är mycket noggrann i varje del av processen och lämnar ingenting åt slumpen. Jag vill att mina uppdragsgivare ska känna att jag tar hand om deras försäljning med samma engagemang och noggrannhet som om det vore min egen försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag både bor och jobbar på Kungsholmen sedan ungefär 10 år tillbaka. Jag känner till det mesta som ön har att erbjuda och kan förstås svara på eventuella frågor om närområdet oavsett om det gäller kollektivtrafik eller smultronställen.

Hur marknadsför Sarah sina bostadsförsäljningar?

Förutom traditionell marknadsföring på Hemnet och hemsida så jobbar jag aktivt med spekulanter från nyligen avslutade försäljningar och från spekulantregister. Eftersom jag är specialiserad på området så träffar jag spekulanter varje vecka som letar just här och kan tipsa dem om framtida försäljningar. Vi jobbar även med smarta annonser i sociala medier som kan styras till den målgrupp man eftersträvar. Vi använder endast utvalda toppfotografer som passar ihop med SkandiaMäklarnas profil och våra fina visningsprospekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-20.

SARAH SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
SARAH ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sarah Österling har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sarah till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sarah

SARAH JOBBAR PÅ

Är du Sarah Österling?
Logga in och redigera din presentation här.