Sara Wistrand, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Sara Wistrand Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Sara Wistrand, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Sara har studerat till fastighetsmäklare vid KTH och har en bakgrund inom servicesektorn. Just service är något som ligger Sara varmt om hjärtat och hennes omtänksamhet, ärlighet och vilja att hjälpa andra i alla situationer kommer till stor användning i hennes arbete. För Sara räcker det inte på långa vägar att bara vara bra nog. Som obotlig optimist och skicklig problemlösare ger hon sig inte förrän målet är nått och hennes kunder har fått mer än de förväntat sig.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Engagemang, noggrannhet och en vinnarinstinkt som slår alla!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna är en fantastisk kommun med allt från lilla lägenheten till stora lyxvillan och då allt där emellan. De gör att marknaden inte följer en röd tråd utan varje försäljning och process är unik. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sollentuna jobbar alltid för att vi ska maximera försäljningspriset oavsett objekt. Sollentuna är en av de kommuner som under sättningen i marknaden drabbats hårt men trots detta lyckas vi leverera rekordförsäljningar på löpande band. Vi ser att vårt arbetssätt kan påverka slutpriset i positiv riktning och det är därför vi är Sollentunas mest anlitade fastighetsförmedling.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med digital marknadsföring. Hemnt mm samt vår egen hemsida såklart. Vi har frångått den klassiska tidningsannonsen för att tänka på miljön men också synas dör våra köpare finns vilket är på sociala medier. Detta har lett till att vi nu skickar digitala förlappar till aktuellt område för just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-19.

SARA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SARA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sara Wistrand har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

SARA JOBBAR PÅ

Är du Sara Wistrand?
Logga in och redigera din presentation här.