Sara Stenlund, Mäklare på Boporten

Sara Stenlund Mäklare på Boporten

Sara Stenlund, Mäklare på Boporten
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag har tidigare bott och arbetat i Los Angeles i drygt 10 år och det var där jag bestämde mig för mäklaryrket. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat inom service och brinner för att alltid göra det lilla extra. Jobb som bilsäljare och inom restaurangbranschen i USA lärde mig mycket om amerikanernas sätt att arbeta med sälj och service, något som bidragit mycket till min framgång. År 2011 blev jag utsedd till Årets Mäklarprofil i Sverige. 2016 blev jag utsedd till årets företagare i Umeå kommun.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Förtroendet att få hjälpa människor i kanske deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium. Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen! Vill du ha en driven mäklare som går den extra milen - kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Umeå och har - med undantag för åren i USA - alltid bott här. Jag älskar min hemstad och tycker att det är grymt kul att se den utveckling som Umeå har gjort under mina 15 år som fastighetsmäklare. Vi är en av få städer i Norrland som fortsätter att växa vilket innebär att bostadsmarknaden här är i ständig rullning! Charmen med Umeå och kranskommunerna är att vi, inom bostadsväg, kan erbjuda alltifrån yteffektiva studentlägenheter, Västerbottensgårdar från tidigt 1900-tal till havsnära tomter där man som köpare själv kan förverkliga sin dröm.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

På Boporten jobbar vi stenhårt med vår marknadsföring. För oss är det viktigt att alla säljare får maximal spridning av sin bostadsannons varpå vi kör klassisk marknadsföring i lokaltidningen, sätter upp annonser i vårt skyltfönster, finns med på alla stora bostadssajter och har en egen, välbesökt hemsida. Utöver det har vi även varit duktiga på att synas i sociala medier med fokus på Facebook, Instagram och Youtube. Alla bilder tas av en professionell fotograf som har jobbat för oss i över 10 år och vi kompletterar många gånger bilderna med filmer på bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-10.

SARA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sara Stenlund har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

SARA JOBBAR PÅ

Är du Sara Stenlund?
Logga in och redigera din presentation här.