Sara Kjellgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Sara Kjellgren Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Sara Kjellgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och känna dig trygg genom hela processen och jag strävar efter att hitta en köpare som ser värdet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Vi möts ständigt av val i livet och att välja rätt mäklare när det är dags att sälja sin bostad kan vara A och O. Många frågor kan då behövas få svar på: När är bästa tiden att sälja? Hur går en budgivning till? Vad är en överlåtelsebesiktning? I många fall kan det då behövas ett bollplank - det är här jag kommer in. Det är oerhört inspirerande att träffa så mycket olika människor och hjälpa dem i alla tänkbara situationer i livet. Jag gör ingen skillnad på en stor eller liten bostadsaffär – alla är lika viktiga för mig. Tveka inte att kontakta mig vid alla frågor som rör din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 8 år i Haninge så känner jag till områdets alla fördelar och både säljare och köpare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, promenadstråk matbutiker och kommunikationer.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida
www.husmanhagberg.se, Hemnet.se. utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulant register, där tänkbara köpare som varit på visningar av liknande objekt. blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du egna önskemål så försöker vi lösa det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

SARA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sara Kjellgren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

SARA JOBBAR PÅ

Är du Sara Kjellgren?
Logga in och redigera din presentation här.