Sara Karlsson, mäklare

Sara Karlsson Mäklare

Sara Karlsson, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd. Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Jag är mycket noggrann med både marknadsföring före och under försäljningen för att på så sätt få så många intressenter till din bostad som möjligt. På så sätt kan jag maxa sannolikheten att få din bostad såld snabbare och till högsta möjliga pris. Att hjälpa säljare få det där lilla extra utav sin försäljning för att kunna investera i sitt nästa boende, åka på resa eller betala av ett lån är en stor drivkraft hos mig.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är min kreativitet, nytänkande och påhittighet. Jag kommer ständigt med nya idéer för att just din försäljning ska bli lite bättre. Det finns alltid något som kan bli lite bättre eller marknadsföringssätt där man når lite fler. Detta tillsammans med Mäklarhusets starka varumärke, smarta tjänster och nytänkande lösningar ger dig en försäljning i toppkvalité med bästa möjliga förutsättningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Malmö råder spridd marknad för tillfället. I en hel del områden ökar priserna, i andra står marknaden mer still. viktigt att att ha en go kännedom om marknaden och hur den råder i de olika områdena för att både sätta rätt pris och lägga upp en säljplan för att ge de bästa förutsättningarna för varje försäljning.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Med smart exponering med tyngdpunkt på digitala medier syns din bostad mer än andras, vilket ökar möjligheterna till fler spekulanter, fler budgivare och högre slutpris.
Mäklarhuset Smart® annonsering använder modern teknik för att se till att din bostad matchas och syns för både aktiva och passiva spekulanter, som är rätt för just din bostad. 78 procent kollar på bostäder online minst en gång i veckan, och bara på Hemnet görs det 21 miljoner sökningar varje vecka.
Med våra Virtuella visningar kan alla som letar ny bostad gå på visning dygnet runt, oavsett var man befinner sig. 35 procent anser att upplevelsen online och på visning väger lika tungt för att forma ett köpbeslut. 13 procent mellan 18-40 år kan tänka sig att köpa en bostad som de sett online med hjälp av VR utan att gå på en fysisk visning.
Våra interaktiva verktyg gör det möjligt att gå runt i bostaden, provmöblera och måla om. 1 av 3 tycker att digitala verktyg som gör det möjligt att individanpassa bostaden påverkar deras intresse för bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-29.

SARA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SARA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
SARAS PROSPEKT
Sara har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

Är du Sara Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.