Sara Gunnarsson, Mäklare på HusmanHagberg

Sara Gunnarsson Mäklare på HusmanHagberg

Sara Gunnarsson, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Mitt namn är Sara Gunnarsson och jag jobbar som fastighetsmäklare på HusmanHagbergs kontor i Karlstad. Jag är utbildad fastighetsekonom via Karlstads universitet och har nu bott i staden under 10 års tid, så kan inget annat än att kalla det mitt hem. Med mina 10 år i servicebranchen och jobbandes i olika delar av staden samt arbetet med människor, kommer jag att ha den lokalkänndedom och den ödmjukhet som krävs för en trygg, kvalitativ och lyckad affär, för såväl säljare som köpare.Varmt välkommen att kontakta mig när du ska göra livets största affär.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Fastigheter är olika liksom vi människor och därför kommer jag att tillsammans med er skräddarsy den bästa lösningen för just er försäljning. Genom mitt passionerade intresse för att andra ska ha det bra och trivas i sin tillvaro kommer jag att ge det lilla extra i varje affär för äkta vardagsglädje.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Oavsett om du går i säljtankar och vill veta mer om hur en försäljning går till hos oss, eller om du vill få din bostad värderad så finns jag redo att hjälpa till. Kom till mig och prata framtid av din bostad och bostadsmarknaden.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Varmt välkommen att kontakta mig när du ska göra livets största affär! Vi lägger vi ut din bostad på alla marknadsföringskanaler för bostäder, där din bostad kommer att synas som allra bäst ut mot potensiella köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-08.

Sara Gunnarsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

SARA JOBBAR PÅ

Är du Sara Gunnarsson?
Logga in och redigera din presentation här.