Sara Engström, Mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Sara Engström Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag är positiv och drivande och ger alltid 100% i mina bostadsaffärer. Att hitta en bra köpare för din bostad och att slutföra processen snabbt och effektivt är min drivkraft. Jag fokuserar mycket på köparsidan och strävar efter nöjda kunder och nöjda säljare. Transparens och ärlighet är nyckelord och såklart ett driv för att du skall få högsta möjliga slutpris på din bostad.

Vad skiljer Sara från andra mäklare?

Jag är en enkel människa som vet att hårt arbete är nyckeln i all framgång. Har tidigare arbetat på Fastighetsbyrån i Spanien i 5 år och talar även engelska och spanska. Mitt fokus ligger alltid på affären och jag visar inte bara upp din bostad, utan jag säljer den!
Ärlighet vara längst och när man skriver kontrakt så skall det inte finnas några farhågor och funderingar. I en bra affär måste det finnas två parter med ett leende på läpparna!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Helsingborg så har jag lärt känna området och vet hur nära det är till skolor, affärer, stationer och vilka för respektive nackdelar våra härliga områden har. Jag kan hjälpa en köpare att finna rätt område och bostad.
Bostadsmarknaden i Helsingborg har länge präglats av att det inte säljs så många bostadsrätter och villor. Men intresset för att köpa är stort. Sett över en period på 20 år har bostadspriser i Helsingborg ökat. Bostadsrätternas priser har gått upp med cirka 400 procent medan villapriser har ökat med omkring 300 procent. Det här kan ha en hel del med balansen mellan utbud och efterfrågan att göra. Men det finns mer som lockar folk att söka boende i Helsingborg.
Jag skulle beskriva Helsingborg som en slags knutpunkt. Hamnen ligger mycket centralt. Den har fått många företag som jobbar med logistik i Sverige och för utlandsleveranser att söka sig hit.
Staden ligger ju även nära andra viktiga städer i södra Sverige som till exempel Malmö och påverkas av resten av Öresundsregionens bostadsmarknad.
Det är också nära till stranden vilket uppskattas av alla som bor i staden. Familjer såväl som unga singlar drar nytta av den vackra naturen och möjligheten att bada i Öresund.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Med tanke på att jag jobbar på ett företag med 270 kontor över hela Sverige så täcker jag Sveriges bostadsmarknad på riksnivå, även utan Hemnet. Många kunder kommer från närliggande kommuner men även från norra delen av Sverige och såklart Stockholm.
Tack vare det breda kontaktnätet vi har på Fastighetsbyrån så har man som säljare av en bostad en enorm fördel redan från start och när man förbereder sin bostad som "på gång". Vidare har du vårt digra spekulantregister där vi dagligen registrerar och uppdaterar efter våra kunder/köparen önskemål och krav.
Vi är också kopplade till banken (Swedbank) och där finns vi också med våra bostäder. Det traditionella kanalerna såklart, som Hemnet, Bostadsboxen (Aftonbladet) och sociala medier är stående och självklara kanaler för oss. Sedan handlar mycket om mäklarens egna kontaktnät och hur pass drivande de är i att finna en köpare för just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-15.

SARA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SARA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sara har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sara till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sara

SARA JOBBAR PÅ

Är du Sara Engström?
Logga in och redigera din presentation här.