Sanna Pickelner, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Sanna Pickelner Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Sanna Pickelner, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sanna?

Här har ni kommit till en fastighetsmäklare som verkligen brinner för sitt yrke och det visar sig i allt jag gör. År 2017 och 2018 var jag den mest anlitade fastighetsmäklaren i Hammarbyhöjden och en av Stockholms mest anlitade mäklare.

Vad skiljer Sanna från andra mäklare?

Jag har det där lilla extra som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad och jag gör alltid allt till 100 procent i alla led. Det har lett till många nöjda och återkommande kunder, såväl köpare som säljare. Med rätt tajming, strategi och verktyg kommer jag se till att du får bäst betalt. Den avgörande skillnaden är HUR vi gör saker och när vi gör dessa. Att jag dessutom har stenkoll på området är en viktig faktor och så är även mitt kontaktnät. Välkommen att kontakta en rutinerad och transparent mäklare som älskar sitt jobb.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar området jag är verksam i. Jag arbetar främst lokalt så har stenkoll på området. Det är en stor fördel då man som köpare först bestämmer sig vilket område som är av intresse innan man börjar titta efter lägenheter. Då gäller det att ha en mäklare med koll - vilket jag har. En annan fördel är att jag alltid träffar på många spekulanter som söker just här, vilket också är en stor konkurrensfördel. Att ha ett brett kontaktnät är A och O som fastighetsmäklare och jag använder mig av mitt dagligen.

Hur marknadsför Sanna sina bostadsförsäljningar?

Dels via hemnet & hitta hem. Även via vårt skyltfönster och vår butik. Den ligger centralt och har ett bra skyltläge. Sedan är det även via Facebook och via vårt kundregister. Eftersom jag är den mäklare som sålt mest i området senaste åren har jag god kontakt med många aktiva sökande spekulanter som jag alltid kontaktar då jag har passade lägenheter för just dem. Detta verktyg använder jag av mig dagligen och det är en av alla viktiga faktorer bakom alla mina lyckade försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

SANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sanna Pickelner har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sanna

SANNA JOBBAR PÅ

Är du Sanna Pickelner?
Logga in och redigera din presentation här.