Sandra Larsson, Mäklare på Bjurfors Karlstad

Sandra Larsson Mäklare på Bjurfors

Toppmäklare 2019
Sandra Larsson, Mäklare på Bjurfors Karlstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sandra?

Du säljer din bostad med mig då du önskar hitta rätt köpare till ditt hem, vill ha kontinuerlig kontakt samt bästa möjliga slutpris. Jag finns här för dig även efter avslutad affär! Jag brinner för mäkleriet, sätter höga mål och ser alltid till att överträffa dina förväntningar. Jag ser varje hem som unikt! Varmt välkommen att ringa mig för mer info/mötesbokning så berättar jag gärna mer.

Vad skiljer Sandra från andra mäklare?

Jag har erfarenhet från både storstadspuls och landsbygd. Jag säljer både villor samt bostadsrätter och har en stor kunskap som hjälper säljare, köpare samt spekulanter innan under samt efter visning. Ett samarbete ska enligt mig kunna anpassas utefter kund, ha högt i tak och tydlig dialog. Jag brinner för mäkleriet, sätter höga mål och ser alltid till att överträffa dina förväntningar. Jag ser varje hem som Unikt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Värmland, mitt avbrott från regionen var år 2010 då jag flyttade till Göteborg för att starta min karriär. Till skillnad från storstaden har Karlstad ett enormt utbud av bostäder som tillfredsställer alla. Du har puls och lugn i ett utan egentliga avstånd och rusningstrafiken. Beroende på vart i Karlstad du bor har du både närhet till city, Vänern och skogen. Marknaden är mycket varierande beroende på område!

Hur marknadsför Sandra sina bostadsförsäljningar?

Jag är otroligt noggrann med hur ditt hem presenteras. Jag tänker nytt! Du syns med ditt hem på samtliga plattformer och lite därtill. Jag tar gärna en kaffe och berättar mer om detta. Jag hoppas vi hörs.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

Sandra Larsson har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sandra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sandra

SANDRA JOBBAR PÅ

Är du Sandra Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.