Said Ajkunic, Mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Said Ajkunic Mäklare på Fastighetsbyrån

Said Ajkunic, Mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Said?

Med noggrannhet och ett starkt engagemang för varje affär strävar jag alltid efter att uppnå dina önskemål som säljare. Jag är en målinriktad och trygg mäklare som jobbar hårt för att just du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Said från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld till ett högt försäljningspris och även känna trygghet genom hela processen. För att lyckas med detta ser jag upplägget på försäljningsprocessen som en nyckel till ett bra slutpris. Med rätt upplägg som skräddarsys utifrån varje unik bostadsförsäljning lägger vi en stabil grund till att bygga en framgångsrik och bra försäljningsprocess.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadspriserna i Jönköping har det senaste året stigit med 7% för bostadsrätter och med 5% för villor. Jönköping är en attraktiv stad att flytta till och efterfrågan på bostäder i området är stort. Jönköping ligger bra till geografiskt och är en knytpunkt mellan Stockholm - Malmö - Göteborg.

Hur marknadsför Said sina bostadsförsäljningar?

På Fastighetsbyrån har vi många sätt att locka spekulanter till en visning. Vi vill att så många som möjligt ska få upp ögonen för just din bostad! Därför matchas bostaden mot vårt stora spekulantregister och annonseras både på Hemnet och fastighetsbyran.se. Din bostad kommer också att synas i de kanaler som du har valt tillsammans med mig som din mäklare. Mitt tips: utnyttja möjligheten att fylla i "säljaren berättar" där du själv kan berätta om fördelarna med just din bostad. Detta är något som uppskattas otroligt mycket av spekulanterna och de nya ägarna till din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-10.

Said har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Said till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Said

SAID JOBBAR PÅ

Är du Said Ajkunic?
Logga in och redigera din presentation här.