Sabina Högling, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Sabina Högling Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sabina?

Mina kunder investerar i ett resultat - en trygg affär och bäst betalt! Mitt engagemang i varje del av försäljningsprocessen, inga genvägar och tät kontakt med säljare leder till ett bra resultat.

Vad skiljer Sabina från andra mäklare?

Första året i kedjan Svensk Fastighetsförmedling blev jag utsett till Årets mäklarassisten bland 1200 medarbetare. Sedan dess har jag arbetat som fastighetsmäklare och har bred kompetens inom försäljning av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och nyproduktion,.
Jag anpassar försäljningen efter säljarens situation, varje affär är skräddarsydd och inget lämnas åt slumpen. Jag jobbar inte med något som heter tur eller att marknaden bestämmer priset. Jag som fastighetsmäklare påverkar slutpriset.
Jag är personligt engagerad i varje affär, väldigt noga med detaljer och tillgänglig för både säljare och intressenter. Utöver det erbjuder Svensk Fastighetsförmedling väldigt bra verktyg att jobba med så som kundregistret, tjänsten ''Min försäljning'', Varudeklarerat m.m. Dessa verktyg ger mig som mäklare riktigt bra förutsättningar för att hantera alla typer av bostadsaffärer.
En kompetent och engagerad fastighetsmäklare tillsammans med marknadens främsta verktyg och produkter i kombination med en skräddarsydd lösning för varje enskild affär ger mina säljare bäst betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Luleå är en fantastisk stad! Positiv framtidstro och en befolkningsmängd som ökar gör det till en underbar stad att jobba i. Lagom stor med allt du behöver.
En hel del nyproduktion under senare år och kommande år, där är jag själv engagerad och älskar att hjälpa mina kunder att hitta rätt bostad.
Här finns något för alla,! Härliga, barnvänliga villakvarter, häftiga lägenheter mitt i stadskärnan, lantliga och trevliga byar, ljuvliga skärgårdsöar och mer därtill.

Hur marknadsför Sabina sina bostadsförsäljningar?

Kontakta mig så berättar jag mer än gärna om vår marknadsföring. Den bästa för din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

Sabina Högling har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sabina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sabina

SABINA JOBBAR PÅ

Är du Sabina Högling?
Logga in och redigera din presentation här.