Sabina Eriksson, Mäklare på Bostada Östersund

Sabina Eriksson Mäklare på Bostada

Sabina Eriksson, Mäklare på Bostada Östersund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sabina?

Bostada är en helt ny och självständig fastighetsmäklare. På Bostada är alla mäklare egenföretagare som jobbar som konsulter. Det här gör att mäklaren alltid gör allt för att du ska bli nöjd, dels för att det är roligare att vara självständig och dels för att en bra recession blir än mer värdefull.

Vad skiljer Sabina Eriksson från andra mäklare?

Jag lägger stort engagemang i varje enskild affär och fokuserar extra mycket på att alla mina kunder ska få kontinuerlig återkoppling och veta vad som händer genom hela försäljningsprocessen.
Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, oavsett om du är säljare eller köpare och hjälper dig gärna med allt som har med din bostadsförsäljning att göra.

Jag blir återkommande omnämnd som mest rekommenderad i området, det ser vi som ett bevis på hög kvalitet och starkt kundfokus.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Närheten till naturen och fjällen är något som ligger mig varmt om hjärtat då jag är född och uppvuxen i Jämtland. Jag tycker att alla småbyar i Jämtland har något alldeles speciellt som ska framhävas och att stadskärnan Östersund är en alldeles perfekt stad som knyter ihop länet till det allra bästa.

Hur marknadsför Sabina sina bostadsförsäljningar?

Jag jobbar för att framhäva det allra bästa i varje enskild bostadsaffär och lägger upp marknadsföringen runt just Din bostad och hur jag tror vi ska nå spekulanterna på bästa sätt.

Vi har flera bra marknadsföringskanaler att lägga till vid önskemål som når ut både lokalt i ett visst område samt regionalt i hela Sverige.

A och O är en proffsig annons och där lägger vi allt krut på bra bilder och beskrivande texter.
Visningarna känns hemtrevliga och personliga för alla och det bjuds ofta på en skvätt kaffe.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-11.

SABINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SABINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
SABINAS PROSPEKT
Sabina Eriksson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sabina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sabina

SABINA JOBBAR PÅ

Är du Sabina Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.