Rosie Myrberg, Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Rosie Myrberg Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Rosie Myrberg, Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rosie?

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 1989 och har därmed samlat på mig mycket erfarenhet och med hjälp av den strävar jag efter att förmedla kunskap och trygghet när du genomför ditt livs största affär. Ingen affär är den andra lik och mitt mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som fastighetsmäklare och ingen fråga skall lämnas obesvarad.

Vad skiljer Rosie från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet och en strävan efter att ha nöjda kunder i alla mina bostadsaffärer. Min förhoppning är att min personlighet och kunskap gör att jag särskiljer mig från andra mäklare. Jag lägger ner mycket tid och kraft för att både säljare och köpare ska känna sig omhändertagna och trygga genom hela processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppsala är en ständigt växande stad som expanderar åt alla håll. Jag har arbetat här som mäklare i många år och har med nöje sett hur staden utvecklats under årens gång.

Hur marknadsför Rosie sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är otroligt viktig och vi lägger upp våra bostäder på vår hemsida, Hemnet, FB, Instgram mm. Jag jobbar även aktivt med vårt spekulantregister och skickar ut information om kommande bostäder. Alla bostadsbilder tas av en professionell fotograf och vi tar fram fina och säljande broschyrer till varje bostad. Eftersom varje bostadsförsäljning är unik anpassar jag marknadsföringen efter det och ditt önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-25.

ROSIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ROSIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ROSIES PROSPEKT
Rosie Myrberg har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rosie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rosie

ROSIE JOBBAR PÅ

Är du Rosie Myrberg?
Logga in och redigera din presentation här.