Roland Klarr, Mäklare på Ask Fastighetsförmedling

Roland Klarr Mäklare på Ask Fastighetsförmedling

Roland Klarr, Mäklare på Ask Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Roland?

Jag strävar alltid efter en god dialog med både säljare och köpare. Då känns försäljningsprocessen tryggare för båda parter. Tänk på att en trygg köpare vågar buda högre.

Vad skiljer Roland från andra mäklare?

Jag är som person väldigt "jordnära" och använder mig inte av några inövade försäljningsknep. Detta tillsammans med min byggtekniska bakgrund skapar förtroende hos kunderna och därmed goda försäljningsresultat. Kommunikation är min ledstjärna. Alla inblandade personer vid en försäljning har rätt att veta vad som händer under försäljningsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Sjöbo i över 12 år känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.
De senaste 3 åren har jag varit stationerad i Staffanstorp och därmed också etablerat mig i Malmö med omnejd.
Då prisbilderna varierar mellan de olika områdena håller jag mig ständigt uppdaterad för att kunna ge en rättvisande värdering och inte några glädjekalkyler.

Hur marknadsför Roland sina bostadsförsäljningar?

Vi syns på flertalet marknadsplatser som Hemnet, Hitta Hem samt Bovision. Förutom vår egen hemsida så har vi även en Dansk hemsida. Vi annonserar även i lokaltidningen Spegeln.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Roland Klarr har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Roland till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Roland

ROLAND JOBBAR PÅ

Är du Roland Klarr?
Logga in och redigera din presentation här.