Roger Ragneklint, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Limhamn

Roger Ragneklint Mäklare på Våningen & Villan

Roger Ragneklint, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Limhamn
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Roger?

Vi är ett mäkleri som finns till för säljare som värdesätter expertis, lyhördhet och personligt engagemang. Med många års erfarenhet från några av de största mäklarfirmorna har vi byggt ett mäkleri med fokus på service, tillgänglighet och relationen till kunden. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad, allt för att du ska få högsta möjliga försäljningspris. Vid ett rådgivningsmöte går vi noga igenom säljprocessen och lägger upp en strategi som passar er bostad och livssituation. Vår provisionsavgift baseras på säljarens specifika behov och marknadsåtgärder.

Vad skiljer Roger från andra mäklare?

Jag blev utsedd till årets mäklare på en av de största mäklarbyråerna och min målsättning är alltid att överträffa kundernas förväntningar. Det är resultatet av gedigen kunskap, engagemang och service skapar det bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Med min långa erfarenhet inom försäljning och fastighetsbranschen får ni en säljinriktad mäklare med ett stort nätverk och hög tillgänglighet.

Funderar du på att sälja ditt boende eller har andra frågor kring bostadsmarknaden är det bara att kontakta mig så berättar jag mer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi känner till Malmös områden och dess fördelar, vad som är viktigt för både våra köpare och säljare. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, parker, matbutiker, kommunikationer etc. och känner till de olika föreningarna.

Bostadspriserna i Malmö har stigit kraftigt det senaste åren och efterfrågan är fortsatt stor i vår växande region.

Hur marknadsför Roger sina bostadsförsäljningar?

Tillsammans anpassar vi marknadsföringen så att den blir så pricksäker som möjligt och för du ska få bästa tänkbara pris.
Våningen & Villan är kända för sin moderna approach på marknaden. Vi syns där köparna finns!
Din bostad presenteras bland annat på Hemnet vår egen webbplats, i våra skyltfönster och i våra direktutskick.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-23.

ROGER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Roger Ragneklint har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Roger till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Roger

ROGER JOBBAR PÅ

Är du Roger Ragneklint?
Logga in och redigera din presentation här.