Robin Lindholm, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping

Robin Lindholm Mäklare på SkandiaMäklarna

Robin Lindholm, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robin?

Jag glömmer aldrig vikten av att tänka mig in i kundens situation och tänka tillbaka på hur jag själv skulle vilja bli omhändertagen i mitt livs affär. Detta i kombination med att jag alltid lägger ner extra tid och hjärta för att nå maxade slutpriser gör mig till det självklara valet när du skall välja fastighetsmäklare!

Vad skiljer Robin från andra mäklare?

Jag är anträffbar större delen av dygnet, oavsett om det gäller något bagatellartat, och det kommer du att märka. Vilket jag också fått bekräftat av mina tidigare uppdragsgivare. Snabb och regelbunden återkoppling är A och O för ett lyckat samarbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jönköping är en populär stad med stor tillväxt och inflyttning. Bostadsmarknaden i Jönköpings kommun är en av det starkast växande områdena i Sverige i ren procent. Om du vill veta när det är bäst tid för att sälja just ditt boende så berättar jag gärna mer på ett möte i bostaden.

Hur marknadsför Robin sina bostadsförsäljningar?

I denna branschen handlar det om att synas i så många marknadsföringskanaler som möjligt. Vi tar inga risker här på SkandiaMäklarna och har ett stort, brett och konkurrenskraftigt erbjudande. Kontakta mig gärna så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

ROBIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ROBINS PROSPEKT
Robin Lindholm har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robin

ROBIN JOBBAR PÅ

Är du Robin Lindholm?
Logga in och redigera din presentation här.