Robin Almanakis, Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling

Robin Almanakis Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling

Robin Almanakis, Mäklare på Redcarpet Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robin?

Jag nöjer mig inte enbart med nöjda kunder - jag vill ha utomordentligt nöjda kunder! Därför strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min tillgänglighet är något som uppskattas oerhört, då jag finns där när man behöver mig.

Vad skiljer Robin från andra mäklare?

Vi är en nytänkande aktör på bostadsmarknaden i Alingsås, som erbjuder en fullskalig mäklartjänst med personligt engagemang. Vi tar det bästa från den traditionella mäklartjänsten och kombinerar det med de nya tekniska möjligheterna som erbjuds i dagens digitala samhälle.

Vi är en innovativ mäklarbyrå som erbjuder en komplett mäklartjänst, där stort fokus ligger på att all informationsutbyte och marknadsföring ska ske digitalt. Det i kombination med att vi inte har några dyra kontor och skyltfönster med centrala lägen, gör att vi kan erbjuda dig som säljare en större valfrihet vad tjänsten ska kosta. Hos oss kan du därför välja att betala samma arvode oavsett om din villa kostar 3 mkr eller 30 mkr, utan att göra avkall på något i tjänsten. Det tycker vi är skäligt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i över 10 år, känner jag mina områden utan och innan. Hur ser det ut med barnomsorg i området, vart tar du bästa löprundan, var ligger närmsta badplats etc. En kunnig mäklare med god lokalkännedom skapar trygga köpare.

Hur marknadsför Robin sina bostadsförsäljningar?

Hos oss ingår alltid professionell bostadsfotografering från erkända fotografer som inte använder vidvinkel för att få rummen att se större ut än vad de faktiskt är. dessutom ingår alltid drönarfotografering och en exklusiv drönarfilm för att även sälja in området. Det som skiljer oss är att vi även marknadsför våra bostäder på Facebook och Instagram, på ett unikt och skräddarsytt sätt som inga andra mäklare kan erbjuda! Vi trycker även upp fina broschyrer av varje bostad som delas ut på visningarna.

Vi på Redcarpet Fastighetsförmedling har ett unikt sätt genomföra våra visningar, där alla känner sig sedda och kan i lugn och ro se bostaden. Varje spekulant får tid med mäklaren för att få sina frågor besvarade. Detta garanteras genom att dela in alla gäster i tidsintervaller genom bokade visningar. då får vi även koll på hur många som kommer, och vilka det är som kommer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-27.

Robin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robin

ROBIN JOBBAR PÅ

Är du Robin Almanakis?
Logga in och redigera din presentation här.