Robert Salmi, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Robert Salmi Mäklare på Erik Olsson

Robert Salmi, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robert?

Som säljare vill man inte lämna sin försäljning åt slumpen. Med över sex år som registrerad mäklare har jag samlat på mig en stor portion erfarenhet som skapar trygghet för mina säljare och köpare. Med ett stort driv strävar jag alltid efter att överträffa mina säljares förväntningar.

Vad skiljer Robert från andra mäklare?

På Erik Olsson jobbar vi med fokusområden. Detta innebär att majoriteten av mina försäljningar sker på Ellstorp. Jag har dagligen kontakt med kunder som kan vara på jakt efter just din lägenhet!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden på Ellstorp skiljer sig markant jämfört med många andra områden i Malmö. Många har de senaste åren fått upp ögonen för området, framför allt den yngre målgruppen uppskattar de goda pendlingsmöjligheterna samt dess centrala läge med närhet till grönområden. Detta har resulterat till att Ellstorp var ett av de område i Malmö som ökade mest procentuellt under 2016.

Hur marknadsför Robert sina bostadsförsäljningar?

På Ellstorp omsätts ca 30% av alla bostäder årligen. Detta leder till att det kan vara svårt att sticka ut ur mängden om man bara marknadsför sin bostad via de traditionella kanalerna. Då jag har byggt upp ett stort kontaktnät i området kan jag komma i kontakt med våra spekulanter i ett tidigare skede som bidrar till att vi skaffar oss ett bättre förhandlingsläge som i slutändan kommer att ge ert ett högre slutpris!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

ROBERT SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ROBERT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Robert Salmi har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robert till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robert

ROBERT JOBBAR PÅ

Är du Robert Salmi?
Logga in och redigera din presentation här.