Robert Nordstrand, Mäklare på Nordstrands Mäkleri

Robert Nordstrand Mäklare på Nordstrands Mäkleri

Robert Nordstrand, Mäklare på Nordstrands Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robert?

Jag är inne på mitt tolfte år som fastighetsmäklare. Villa, fritidshus, lägenhet eller gård arbetar jag med och gemensamt är att det ska ligga vid vattnet. Saltsjön eller Mälaren saknar betydelse.
Jag har genom åren förmedlat över 600 fastigheter och arbetar från Norrtälje till Nynäshamn med fastigheter på ö och med bilväg. Flest försäljningar sker i Värmdö kommun där jag de senaste åren legat i topp gällande antal sålda objekt och även högst totalt köpesumma.
Bakom resultatet ligger hårt arbete med energi, service och engagemang i fokus. Inget får lämnas åt slumpen!

Jag driver idag Nordstrands Mäkleri och har min hjälp flera resurser för ekonomi, webb och marknadsassistent/AD. All kundkontakt sker mig med som mäklare och jag tror det är det personliga engagemanget som avgör en lyckad försäljning.

Besök gärna vår hemsida nordstrandsmakleri.se och läs mera och följ mig/oss gärna på sociala medier.
Facebook & Instagram - Robert Nordstrand och Nordstrands Mäkleri

Jag är uppvuxen i Värmdöskärgården på Djurö/Vindö, bor idag på Lidingö och har i och med basen i Brevikshamnen och kontoret på Lidingö och Östermalm en stor bredd och flexibilitet.
Med en bakgrund som marinofficer, fastighetsjurist (Jur. Kand) från Stockholms Universitet och fastighetsmäklare från KTH är grunden lagd för en kunskapsmässig trygghet för köpare och säljare.
Jag agerar med stor tillit och respekt för uppdragsgivare och köpare i en process som för de allra flesta är det största beslutet i livet emotionellt, men även ekonomiskt. Att lämna en plats, en trygghet fylld av minnen och upplevelser ska vårdas med en öm hand.

Ett förtroende som leder till en bra affär, en affär som ska kännetecknas av ledorden noggrannhet, kvalitet, ärlighet, personligt engagemang, service och resultat. Ledorden är ryggraden och det gäller att leva upp till dem och stå för det som utlovas.

Jag har ett stort kontaktnät, kundregister och arbetar aktivt med att matcha objekt mot kund. Det tillsammans med en väl genomarbetad hemsida, utskickssystem, annonser på utvalda marknadsplatser och utvald dagspress ger bästa möjliga förutsättningar att lyckas.

För visningar, värderingar, fotografering och diverse möten i den dagliga verksamheten transporterar jag mina kunder i egen båt, vilket är en stor tillgång och skapar ett mervärde. För det har jag fartygsbefäl klass 8 vilket gör att jag yrkesmässigt får transportera kunder.

Välkommen att kontakta mig för att diskutera ett framtida samarbete. Även om det sker nu eller i framtiden. Jag arbetar långsiktigt och ser fram emot din kontakt.

Vad skiljer Robert från andra mäklare?

Jag arbetar mycket engagerat med ett stort kontaktnät och många uppdrag, vilket ger den absolut största kundkontakten och därmed många försäljningar. Flera försäljningar sker underhand.
Ingen mäklare når ut lika brett inom sitt segment och ingen mäklare i Stockholms skärgård säljer enskilt flera objekt.
Jag ligger årligen i toppa enligt statistiken i Värmdö kommun och topp 3 i hela Sverige de senaste åren.

Oavsett mina dokumenterade framgångar är varje uppdrag unikt och som att börja på noll och det gäller att ständigt vara på tårna, ödmjuk inför uppgiften och oeftergivlig i dess lösande.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag ser en positiv marknad nu och framöver.
Det gäller i dagens marknad att vända på alla stenar för att lyckas och 2019 blir mitt bästa år med antal försäljningar någonsin, i en fallande marknad, vilket visar att mitt sätt att arbeta verkar fungerar.

Jag träffas gärna och berättar mera.

Hur marknadsför Robert sina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med bred marknadsföring av varje objekt för att maximera försäljningarna.

- Hemsida
- Kundregister
- Sociala medier
- Hemnet
- Hittahem
- Annons i dagspress
- Och mycket mera som jag gärna delger vid ett personligt möte

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-12.

ROBERT SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ROBERT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ROBERTS PROSPEKT
Robert har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robert till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robert

ROBERT JOBBAR PÅ

Är du Robert Nordstrand?
Logga in och redigera din presentation här.