Robert Almgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Robert Almgren Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Robert Almgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robert?

Att byta bostad är en stor händelse i livet vilket gör valet av mäklare otroligt viktigt. För mig är varje affär unik och därför ser jag mitt engagemang och serviceanda som en avgörande del för att skräddarsy din försäljning. Min drivkraft är att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger förstklassigt resultat.

Vad skiljer Robert från andra mäklare?

Jag blev handplockad av mina chefer att gå Svensk Fastighetsförmedlings egna mäklarskola. Anledningen är min serviceanda, min gedigna erfarenhet av försäljning och att jag alltid lyssnar till kundens bästa.

Varje bostadsförsäljning är unik och det finns alltid olika behov och önskemål som ska tillgodoses. Jag jobbar alltid hårt för att just din bostadsförsäljning ska vara trygg både för dig som säljare och för köparen samt att bostaden ska bli såld till ett så högt pris som möjligt.

Jag är lätt att få tag på, så ring mig eller skicka ett sms om du har några frågor eller funderingar!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar att jobba och bo i Eskilstuna som verkligen är på frammarsch. Staden utvecklas åt rätt håll och bostadsbyggandet är större än på väldigt länge. Marknadsutvecklingen är fortsatt väldigt bra.

Då jag är uppvuxen i staden kan jag vad kunderna efterfrågar i de olika stadsdelarna vad gäller promenadstråk, bad, restauranger, nöjesliv etc.

Hur marknadsför Robert sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen sker till största del på internet. På internet syns vi på vår egen hemsida www.svenskfast.se och självklart på Hemnet.
Vi är också mycket aktiva i sociala medier och lägger ut tips och länkar på allt vi har till salu på både Facebook och Instagram. Målgruppsstyrd/riktad annonsering på nätet, sk. ”SMART” är också någonting jag jobbar väldigt aktivt med.

Utöver marknadsföringen på internet jobbar jag också aktivt med att hitta köpare. Jag ringer till kunder jag själv eller någon av mina kollegor träffat tidigare och tipsar om just din bostad. Jag gör också en sökning i vårt landsomfattande kundregister efter kunder som söker just det du har.

Fotograferingen av ditt hem som ska säljas tas alltid av en professionell fotograf och jag använder mig dessutom ofta av drönarbilder för att ditt hem ska exponeras i annonsen på bästa sätt. Självklart tar jag också fram visningsmaterial så som visningsbroschyr mm.

Har du specifika önskemål och förslag försöker jag givetvis lösa det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

ROBERT SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
ROBERT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Robert Almgren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robert till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robert

ROBERT JOBBAR PÅ

Är du Robert Almgren?
Logga in och redigera din presentation här.