Robert Almgren, Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling

Robert Almgren Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling

Robert Almgren, Mäklare på Eskils Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robert?

Att byta bostad är en stor händelse i livet vilket gör valet av mäklare otroligt viktigt. För mig är varje affär unik och därför ser jag mitt engagemang och serviceanda som en avgörande del för att skräddarsy din försäljning. Min drivkraft är att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger förstklassigt resultat.

Vad skiljer Robert från andra mäklare?

Jag har anlitats för många olika uppdrag med stor variation. Allt mellan små till stora lägenheter, radhus, villor, tomter och hyresfastigheter.

För mig är det ett stort förtroende att vara fastighetsmäklare och jag tar mig an alla uppdrag med ett stort engagemang. Mitt ledord jag jobbar efter är trygghet och det är ingen tillfällighet utan gör att nöjda kunder återkommer om och om igen.

Jag ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar att jobba och bo i Eskilstuna som verkligen är på frammarsch. Staden utvecklas åt rätt håll och bostadsbyggandet är större än på väldigt länge. Marknadsutvecklingen är fortsatt väldigt bra.

Då jag är uppvuxen i staden kan jag vad kunderna efterfrågar i de olika stadsdelarna vad gäller promenadstråk, bad, restauranger, nöjesliv etc.

Hur marknadsför Robert sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen sker till största del på internet. På internet syns vi på vår egen hemsida www.eskilsfast.se och självklart på Hemnet.
Vi är också mycket aktiva i sociala medier och lägger ut tips och länkar på allt vi har till salu på både Facebook och Instagram. Målgruppsstyrd/riktad annonsering på nätet är också någonting jag jobbar väldigt aktivt med.

Utöver marknadsföringen på internet jobbar jag också aktivt med att hitta köpare. Jag ringer till kunder jag själv eller någon av mina kollegor träffat tidigare och tipsar om just din bostad. Jag gör också en sökning i vårt landsomfattande kundregister efter kunder som söker just det du har.

Fotograferingen av ditt hem som ska säljas tas alltid av en professionell fotograf och jag använder mig dessutom ofta av drönarbilder för att ditt hem ska exponeras i annonsen på bästa sätt. Självklart tar jag också fram visningsmaterial så som visningsbroschyr mm.

Har du specifika önskemål och förslag försöker jag givetvis lösa det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-09.

ROBERT SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ROBERT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Robert Almgren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Robert till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Robert

ROBERT JOBBAR PÅ

Är du Robert Almgren?
Logga in och redigera din presentation här.