Rima Senkal, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Rima Senkal Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Rima Senkal, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rima?

Oavsett vilken marknad som råder ser jag till att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad. Min ambition är att alltid arbeta på det sätt som skapar trygghet för dig men också för att du ska få bäst betalt för din bostad.

Vad skiljer Rima från andra mäklare?

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mitt yrke. Tack vare mitt driv och personliga engagemang tycker många att jag är tävlingsinriktad och glad vilket även reflekteras i mitt arbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Täby och Danderyd är två populära områden som erbjuder allt man kan tänka sig behöva som bra skolor, fina grönområden, badstränder, gallerior, stort utbud av olika typer av boenden. Som en lokal mäklare känner jag till alla smultronställen, vilka olika typer av boenden som finns, om det finns lediga platser i förskolan och hur prisutvecklingen ser ut. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Rima sina bostadsförsäljningar?

Alla sidor som är möjliga att använda sig av kan man säga. Utöver exponering på webben jobbar jag mycket med mitt spekulantregister på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

RIMA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

RIMA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

RIMAS PROSPEKT

Rima Senkal har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rima till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rima

RIMA JOBBAR PÅ

Är du Rima Senkal?
Logga in och redigera din presentation här.