Rikard Sölling, Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Rikard Sölling Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Rikard Sölling, Mäklare på Svenska Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rikard?

Min största drivkraft för att lyckas i mäklarbranschen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Rekommendationer och återkommande kunder är för mig det främsta beviset på att jag verkligen kan min sak.

Jag är nåbar hela tiden och håller er uppdaterade längs vägen.

Går ni i säljtankar eller bara är nyfikna på värdet av er bostad är ni varmt välkomna att höra av er till mig.

Vad skiljer Rikard från andra mäklare?

Ger 100% i varje bostadsaffär med kontinuerliga återkoppling till dig som säljare. Lägger lika stor vikt på spekulanterna så att de får svar på alla sina frågor och känner trygghet i budgivningen. En spekulant som behandlas väl och får sina frågetecken utredda går generellt högre i en budgivning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år och driver vårt kontor i Täby. Är specialiserad på Hägernäs Strand där jag nästan säljer varannan lägenhet. Men är även aktiv och säljer bostadsrätter och villor i hela Täby.

Täby är en fantastik kommun att bo och leva i. Stort fint centrum, härliga naturområden och såklart Hägernäs Strand i direkt anslutning till havet. Detta i kombination med många nypoduktionsprojekt gör Täby till en attraktiv kommun att bo i.

Hur marknadsför Rikard sina bostadsförsäljningar?

Svenska Mäklarhuset erbjuder en bred marknadsföringsportfölj som bland annat innefattar matchning av de aktuella objekten mot vårt stora kundregister. Då jag säljer många bostäder i Hägernäs Strand och har vårt kontor här så har vi många spekulanter i vårt kundregister.

Internetannonsering av objektet sker bl a via hemnet.se, hittahem.se, bovision.se, dn.se samt på vår egen hemsida svenskamaklarhuset.se.

Vi visar alla våra bostäder på Aftonbladet.se.

Annonsering sker även på sociala medier såsom Facebook och Instagram. För att er lägenhet skall visas upp från sin bästa sida och attrahera många spekulanter anlitar vi professionella fotografer till fotograferingen.

Av erfarenhet vet vi att grannar i ert område bör informeras om försäljningen så att de är medvetna om när det blir visningar men även så att de kan informera vänner som kan vara intresserade av att flytta till området. Av denna anledning sänder vi ut adresserade brev till boende i närområdet innan första visningen.

Vi sätter även upp Till salu-skyltar hos de banker vi samarbetar med och givetvis i våra välbesökta bobutik. Svenska Mäklarhuset har 28 st bobutiker runt om hela Stockholm och Uppsala.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

RIKARD SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Täby
RIKARD ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
RIKARDS PROSPEKT
Rikard Sölling har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rikard till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rikard

RIKARD JOBBAR PÅ

Är du Rikard Sölling?
Logga in och redigera din presentation här.