Rickard Wiklund, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Rickard Wiklund Mäklare på Fastighetsbyrån

Toppmäklare 2018
Rickard Wiklund, Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rickard?

Jag har förmedlat fastigheter i Sollentuna Kommun i 16 år. Engagemang och service gentemot köpare och säljare är för mig en självklarhet, hos mig finner du både ett glatt humör och ett positivt bemötande. Hög kompetensnivå, utpräglad servicekänsla samt nöjda kunder är något jag alltid strävar efter. Funderar du på att byta boende? Hör av dig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.m.

Vad skiljer Rickard Wiklund från andra mäklare?

Jag har en erfarenhet och ett kontaktnät av kunder som få andra mäklare i Sollentuna har och det är mycket tack vare att jag enbart förmedlat fastigheter i just Sollentuna kommun under så pass lång tid. Det jag är mest stolt över är alla fina omdömen jag fått under åren och det som glädjer mig mest i yrket är att se nöjda säljare och köpare mötas för första gången.

Jag skräddarsyr varje försäljning utifrån bostad, kund och marknadsläge för att det skall bli en så lyckad försäljning som möjligt för alla parter och jag anser att det inte går att genomföra varje affär på samma sätt då förutsättningarna alltid skiljer sig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna är en fantastisk kommun med en fin blandning av äldre uppvuxna områden samt nu en hel den nya och praktiska bostadsområden. I kommunen finns all tänkbar service och det är nog ingen jag träffat som flyttat hit eller bor här som inte trivs i kommunen.

Som jag ser det finns alltid gott om köpare till fastigheter i Sollentuna, oavsett marknadsläge, och kommunen har bara stigit i popularitet under de 16 år jag varit verksam här.

Hur marknadsför Rickard sina bostadsförsäljningar?

Utifrån bostad och hur flyttströmmar ser ut i just ert område skräddarsyr jag tillsammans med er och mina kollegor på grannkontor hur marknadsföringen skall se ut för er bostad. Som jag tidigare nämnde så är varje försäljning unik i sitt slag och därav bör varje försäljning planeras med noggrannhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-25.

RICKARD SÄLJER
Objekttyper
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
RICKARD ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Rickard Wiklund har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rickard till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rickard

RICKARD JOBBAR PÅ

Är du Rickard Wiklund?
Logga in och redigera din presentation här.