Rasmus Lundh, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Rasmus Lundh Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Rasmus Lundh, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rasmus?

Jag är i grund och botten en säljare, som blev head huntad till platsen jag sitter på idag. Man ska anlita mig om man vill sälja sin bostad, och inte bara visa den.

Vad skiljer Rasmus från andra mäklare?

Förutom ett engagemang och genuint intresse i människor, som jag tror krävs av alla mäklare så tror jag på transparens och öppenhet. Jag har flera gånger sålt till rekordpriser till följd av ett smart upplagt arbete där jag och mina kunder från början lagt ut spelplanen tillsammans. Även om vi som mäklare ska vara bäst på det vi gör är det din bostad affären handlar om, och du ska känna dig bekväm med vad som händer hela vägen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag bor själv i Bromma sedan 2011 och älskar alla små gömmor och guldkorn som man hittar efter att ha bott i området ett tag. Alltifrån stränder och badplatser till restauranger och promenadstråk, Bromma är verkligen fantastiskt!
Svensk Fast i Bromma har varit verksamma här sedan 80-talet så vi har gott om erfarenhet och det finns inget område vi inte har koll på.

Hur marknadsför Rasmus sina bostadsförsäljningar?

En kombination av flera medier. Vår hemsida svenskfast.se är den klart största av alla aktörer, bortsett från Hemnet där vi givetvis också exponerar din bostad. Vi har ett exklusivt avtal på en algoritm-baserad marknadsföring via sociala medier (facebook, instagram, google ads) som ger 2-2,5 gånger fler träffar till din annons. Vi annonserar även din annons på vår det lokala bankkontoret här i området via vår samarbetspartner. Förutom det direktannonserar vi till våra bevakningskunder, hör gärna av dig för att få reda på hur många vi har just nu som söker efter en lägenhet som liknar din.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-03-09.

RASMUS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Rasmus har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rasmus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rasmus

RASMUS JOBBAR PÅ

Är du Rasmus Lundh?
Logga in och redigera din presentation här.