Rasmus Löfgren, Mäklare på Erik Olsson Söder om söder

Rasmus Löfgren Mäklare på Erik Olsson

Toppmäklare 2018
Rasmus Löfgren, Mäklare på Erik Olsson Söder om söder
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Rasmus?

Förutsättningen att nå ”rätt” slutpris är bl a att man har en kraftfull marknadsföring, men också att man ger spekulanter en korrekt information och ett positivt bemötande. Som mäklare är det viktigt att vara lyhörd för säljares och spekulanters önskemål och även viktigt att i mäklarrollen vara sig själv, visa engagemang och entusiasm och undvika en ”framfusig jargong”. I grund och botten handlar det även om att på bästa sätt gardera sig mot problem.

Vad skiljer Rasmus från andra mäklare?

Vi möter människor i sådana skeden i livet då mycket händer och står på spel. Att byta bostad är för många ett av livets viktigaste beslut. Jobbet kräver skinn på näsan, men också ödmjukhet och att man kan vara tillmötesgående och kommunicera med alla sorters människor. Man får inte heller vara främmande för att arbeta sena kvällar och helger samt att arbetet kräver god disciplin.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag är uppvuxen i Söderort och själv alltid bott i Söderort känner jag mig hemma i detta område. Av stor betydelse för mig är också att få jobba under ett starkt och tryggt varumärke. Det är också viktigt med rätt personkemi och glada medarbetare med kreativa lösningar och hög kompetens. Eftersom Erik Olsson Fastighetsförmedling är en av de marknadsledande mäklarfirmorna i området ger det mig bra förutsättningar att lyckas.

Hur marknadsför Rasmus sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt. Jag skickar alltid en skriftlig offert där det tydligt framgår vilken marknadsföring som ingår och olika förslag på arvode. Det kan då aldrig bli några missförstånd och kunden vet hur exponeringen samt hur jag kommer att gå tillväga för att få högsta möjliga marknadspris. Eftersom Erik Olsson Fastighetsförmedling är en utav de marknadsledande i området har vi även ett stort antal spekulanter att kontakta vid försäljningen. Jag kan även lämna bra referenser för att motivera högt värde och kan området bra då jag sålt ca 1 000 st hus och lägenheter i söderort.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-26.

RASMUS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
RASMUS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Rasmus Löfgren har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Rasmus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Rasmus

RASMUS JOBBAR PÅ

Är du Rasmus Löfgren?
Logga in och redigera din presentation här.