Pontuz Löfgren, Mäklare på Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren Mäklare på Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren, Mäklare på Pontuz Löfgren
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Pontuz?

Flerfaldig Ironman-deltagare som älskar Mallorca nästan lika mycket som Kalmar. Har länge tillhört toppen av Sveriges mäklarelit och är hela tiden med och utvecklar branschen. Kan upplevas tuff, men är egentligen otroligt snäll, vilket personalen genomskådat för länge sedan. Var lika tongivande fotbollsspelare som tondöv rockstjärna i unga år.

Han har arbetat som mäklare sedan 1992 och startade företaget två år senare, då endast 24 år gammal. Han bor på Boholmarna med sina tre döttrar Linnie, Junie och Fidelie.

Vad skiljer Pontuz från andra mäklare?

Uppnådda resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kalmar präglas av dess kustnära och natursköna omgivning. En sommarstad som lever året runt.

Hur marknadsför Pontuz sina bostadsförsäljningar?

Vi erbjuder en anpassad marknadsföring utefter just din bostads behov. Då vi varit nominerade till flertalet marknadsföringspriser genom åren, i kombination med att vi alltid vill leda marknaden framåt, så kan vi erbjuda dig en svårslagen marknadsföring vilket också visar sig i de resultat vi uppnått.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Pontuz Löfgren har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Pontuz till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Pontuz

PONTUZ JOBBAR PÅ

Är du Pontuz Löfgren?
Logga in och redigera din presentation här.