Pontus Vindahl, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna

Pontus Vindahl Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Pontus Vindahl, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Pontus?

Som mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eftersträvar jag alltid en trygg och säker bostadsförsäljning, ett personligt bollplank som gör allt för att du ska känna dig nöjd. Mitt personliga engagemang, lösningsorienterade mentalitet och förmågan att skapa trygghet och förtroende kommer alltid leda till en lyckad affär.

Vad skiljer Pontus från andra mäklare?

Jag har en svårslagen lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Detta tillsammans med Länsförsäkringars bank- och försäkringstjänster gör mig till ditt självklara val. Vill du ha bra betalt och hög kvalité i mäklartjänsten så anlitar du mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppvuxen i kommunen och efter 3 år som mäklare på orten så har jag stenkoll på alla delar i kommunen och vad som köpare uppskattar i dessa områden.

Hur marknadsför Pontus sina bostadsförsäljningar?

Jag jobbar i en spännande kommun med varierande bostadstyper som kräver olika försäljningsupplägg, här vägleder jag dig så att vi tillsammans når bästa resultat.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

Pontus Vindahl har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Pontus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Pontus

PONTUS JOBBAR PÅ

Är du Pontus Vindahl?
Logga in och redigera din presentation här.