Philip Johansson Krajačić, Mäklare på HusmanHagberg

Philip Johansson Krajačić Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2019
Philip Johansson Krajačić, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Philip?

Högt tempo, driv och företagsanda är mina värdeord. ”En målinriktad, ärlig och professionell fastighetsmäklare” är bara exempel på ordval från mina nöjda kunder. Jag drivs av kundkontakt i kombination av lyckade resultat, vilket också är ett resultat till att jag som 26- åring blivit delägare på en expansiv marknad som Älvsjö/Hägersten och i ett växande och vinnande företag som HusmanHagberg. Med företagsanda, hårt arbete och lyhördhet vägleder jag som mäklare er igenom den kanske svåraste och tuffaste affären man har som säljare och köpare.
Efter flera års arbete som finansman till drömyrket fastighetsmäklare gör mig också till lite extra unik då jag alltid kan besvara mina kunder på ekonomiska frågor som rör lån och försäkring.
En optimal schemalagd dag för mig är flertalet kundbesök, visningar och självklart den roligaste delen kontraktsskrivning med två nöjda parter. När jag lyckas få ihop det schemat så firar jag alltid med en god pizza på mitt favoritställe Peppes i Hägerstensåsen.
Boende i Hägerstensåsen och verksam i både Hägersten- och Älvsjö gör mig till en absolut lokal mäklare som kan allt från det godaste matstället till de bästa smultronställena. En varm sommardag spenderar jag gärna i Vinterviken med vänner och familj, efter en lång och intensiv dag på jobbet.

Med min lokalkännedom, mitt driv, och energi i kombination av ett växande och populärt företag som HusmanHagberg kan jag skräddarsy den absolut bästa lösningen för dig!
Varför inte välja en mäklare med bred erfarenhet inom bank, finans, mäkleri och god lokalkännedom? Tillsammans tar vi oss till en lyckad försäljning! Varmt välkomna att boka in ett möte med mig. Jag ser fram emot ett hembesök hos just dig!

Vad skiljer Philip från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är mitt otroliga engagemang och driv i varje bostadsaffär, att få hjälpa mina kunder i både sälj- och köpprocessen är det bästa jag vet. Dessutom har jag sex års erfarenhet från bankbranschen där jag jobbat som både privatrådgivare och företagsrådgivare vilket ökar mina kunders trygghet i hela affären. Jag har stor kunskap inom finansiering vilket gör att jag är väl insatt i svåra frågor gällande lån, amortering, försäkring och mycket mer som både säljare och spekulanter oftast har i sin absolut största affär i livet.

Att bo och verka i samma område gör mig självklart också unik. Jag har valt att bo i det område jag verkar i vilket också gör mig mer engaerad i både bostaden och det område som talar för bostaden. Att vara påläst kring omgivningen är a-o för en osäker spekulant som aldrig varit i området.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hägersten och Älvsjö är ett område jag verkligen brinner för då jag är bosatt i Hägerstensåsen. Jag föredrar natur och stadskänsla vilket både Älvsjö och Hägersten bjuder på. Att få jobba i ett expansivt området som hela tiden utvecklas är en dröm. Att vara verksam i ett område som du själv har valt att bo i, gör dig till den absoluta lokala mäklaren som kan allt från den bästa restaurangen till det trevligaste smultronstället. I Långbro park gillar jag att ta avkopplande promenader en varm vår eller sommardag och till Vinterviken går jag gärna för att njuta av vattnet i kombination av härliga grillkvällar tillsammans med nära och kära.


Jag jobbar i Stockholms särklass vackraste omgivning, från Bandhagen till Aspudden, alla delar med sin charm. Ett otroligt intressant och expansivt område med fantastiska säljare och köpare.

Hur marknadsför Philip sina bostadsförsäljningar?

Självklart nyttjar jag alltid HusmanHagbergs stora spekluantregister i kombination av alla spekulanter jag själv träffar på visning. Jag ser till att försöka sy ihop affären med spekulanter som jag vet efterfrågar en specifik bostad som jag har till försäljning.

HusmanHagberg Älvsjö - Hägersten har en anställd fotograf och stylist som vi samarbetar väldigt nära med. Vår anställda stylist hjälper till med stylingkonsultation och tar också bilderna, jag avgör alltid hur många bilder jag anser behövs för en specifik annons. Att få en driven och noggrann stylist/fotograf inkluderat i det totala mäklarvodet är något som gör att vi sticker ut. Jag ser kvalitén som oerhört viktigt i alla mina annonser och en bild säger mer än 1000 ord.

Kanaler:
- HusmanHagbergs Hemsida
- Hemnet
- Sociala medier (Facebook samt Instagram)
- Fönsterskyltar

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-20.

PHILIP ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Philip Johansson Krajačić har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Philip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Philip

PHILIP JOBBAR PÅ

Är du Philip Johansson Krajačić?
Logga in och redigera din presentation här.