Philip Johansson Krajačić, Mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Philip Johansson Krajačić Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Philip?

Med flera års erfarenhet från både bankbranschen och försäljning är jag ett säkert val. Jag har under min studietid jobbat 100% vid sidan av studierna. Med högt driv, företagsanda, ambition och vilja överträffar jag alltid mina mål. Kortfattat är jag en mycket extrovert, målfokuserad och tävlingsinriktad själ! Jag gör mitt yttersta för att överträffa det jag tar mig an. Att jobba med människor och försäljning är det som ger mig drivkraft att trigga mina affärer till det yttersta. Det är viktigt för mig att alla mina kunder, såsom säljare och köpare känner sig nöjda med mig i affären och jag jobbar för att skapa en långsiktig relation med mina kunder.

Vad skiljer Philip från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är mitt otroliga engagemang och driv i varje bostadsaffär, att få hjälpa mina kunder i både sälj- och köpprocessen är det bästa jag vet. Dessutom har jag sex års erfarenhet från bankbranschen där jag jobbat som både privatrådgivare och företagsrådgivare vilket ökar mina kunders trygghet i hela affären. Jag har stor kunskap inom finansiering vilket gör att jag är väl insatt i svåra frågor gällande lån, amortering, försäkring och mycket mer som både säljare och spekulanter oftast har i sin absolut största affär i livet. Varför inte välja en mäklare med bred erfarenhet inom både fastighetsbranschen och bankbranschen?

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö är en marknad med hög omsättning, tillväxt och fantastiska människor. För mig var valet av marknad enkelt då jag själv har rötterna från Smålands djupa skogar och känner mig hemma i både mentalitet och omgivning. En fantastiskt marknad och kommun där det är hög inflyttning och samtidigt en möjlighet att både få jobba med villor och bostadsrätter.

Hur marknadsför Philip sina bostadsförsäljningar?

Under rådande marknadsläge vill jag först trycka på den viktagaste delen kring marknadsföring vilket är mäklarens engagemang i affären. Min arbetsuppgift att vara lyhörd, träffa många kunder och flytta spekulanter mellan de affärer jag jobbar med. Att se till att så många kunder som möjligt deltar på visningen. Med Fastighetsbyråns stora spekulantregister, har jag stor möjlighet att proaktivt bearbetar alla de många spekulanterna som aktivt letar nytt boende. Utöver engagemang och intern marknadsföring annonserar vi på Hemnet, Fastighetsbyråns hemsida, Facebook, Nacka Värmdö Posten, skyltar i Swedbanks lokaler samt i vårt eget skyltfönster.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-02-16.

PHILIP SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

PHILIP ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Philip har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Philip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Philip

PHILIP JOBBAR PÅ

Är du Philip Johansson Krajačić?
Logga in och redigera din presentation här.