Petrus Kello, Mäklare på Erik Olsson Västra Göteborg

Petrus Kello Mäklare på Erik Olsson

Petrus Kello, Mäklare på Erik Olsson Västra Göteborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petrus?

Mitt mål är att du alltid skall känna dig väl omhändertagen genom hela processen. Med stort engagemang, noggrannhet och driv kommer jag att göra mitt yttersta för att överträffa dina förväntningar.

Vad skiljer Petrus från andra mäklare?

Med bakgrund inom bank och rådgivning har jag erfarenhet av att hjälpa mina kunder till en trygg och smidig bostadsaffär. Din bostadsförsäljning är troligtvis den största affären du kommer att göra i livet och som mäklare vill jag att det även skall vara din bästa affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag jobbar som fastighetsmäklare i hela Göteborg så vet jag att det skiljer sig beroende på vart man säljer. Det är viktigt att veta vad det är köpare är ute efter i ett visst område och vad de föredrar. Detta behöver du veta som mäklare för att sätta rätt prisförväntningar och lyckas med försäljningen.

Hur marknadsför Petrus sina bostadsförsäljningar?

Jag försöker nå ut brett. Min ambition är att försöka nå så många spekulanter som möjligt. Då köpare oftast letar väldigt snävt så vill jag ge möjligheten att se utanför sina egna kriterier för att nå ut till fler potentiella köpare. Jag marknadsför bostäderna både med lokal och digital marknadsföring. Våra bostadsbilder tas av våra egna professionella fotografer och professionella redigerare. Vårt arbetssätt på Erik Olsson Fastighetsförmedling skiljer sig från våra branschkollegors.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-07.

Petrus har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Petrus till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Petrus

PETRUS JOBBAR PÅ

Är du Petrus Kello?
Logga in och redigera din presentation här.