Petra Nilbo, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Petra Nilbo Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Petra Nilbo, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petra?

Mitt mål är att du som säljare skall bli 100%-igt nöjd och du skall känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen samtidigt som du som säljare skall få högsta möjliga slutpris och en bra köpare.

Vad skiljer Petra Nilbo från andra mäklare?

Då vi är marknadsledande i området Näset-Önnered samt södra Skärgåden får vi hela tiden önskemål från människor som vill bo där. Jag har arbetat som mäklare i 16 år och har därför stor erfarenhet och har dessutom byggteknisk grund och är civilekonom. Innan jag blev mäklare jobbade jag i tio år med försäljning. När ni väljer mig får du en 100%-igt engagerad och tillgänglig (!) mäklare. Jag älskar mitt jobb vilket ger bra resultat och jag ligger i topp alla år försäljningsmässigt. Allt jag gör, gör jag med mycket energi och i positiv anda.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västra Göteborg ligger mig självklart extra varmt om hjärtat då jag både är uppväxt och bor här. Jag bor och arbetar i samma område vilket gör att jag har mycket bra områdeskunskap och finns alltid tillgänglig för extravisningar etc. Tillgången till hav, natur, bra kommunikationer, många sportaktiviteter, bra barnomsorg och all tänkbar service tillsammans med ett stort utbud av affärer gör västra Göteborg extra attraktivt.

Hur marknadsför Petra sina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med mycket och bred marknadsföring. Bl.a. arbetar vi med sex stycken internetkanaler. Vi delar lappar i brevlådorna. Väldigt många flyttar inom närområdet eller känner folk som vill flytta dit. En mycket stor andel av försäljningarna går direkt till vårt stora och uppdaterade spekulantregister. Självklart använder vi oss av professionella fotografer och man får en konsultation av stylist om man önskar. Vi jobbar med visningar i världsklass och bokade visningar. Visningsbroschyrerna är snygga och ger ett proffsigt intryck. Varje marknadsplan anpassar vi efter vår kunds behov så det blir optimalt för just den försäljningen. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-30.

PETRA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
PETRA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Petra Nilbo har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Petra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Petra

PETRA JOBBAR PÅ

Är du Petra Nilbo?
Logga in och redigera din presentation här.