Petra Adebäck, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Petra Adebäck Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Petra Adebäck, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petra?

Det viktigaste för mig är att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för att få en lyckad affär. För en del kunder betyder en lyckad affär ett högt slutpris, för andra handlar det om en snabb och smidig affär. Det är mitt jobb att ta reda på hur just du vill ha det och sedan använda all min erfarenhet och kunskap för att nå det målet.

Vad skiljer Petra från andra mäklare?

Jag har arbetat många år av mitt yrkesverksamma liv på mäklarfirma. Det som är intressant med detta yrke är att jag som mäklare agerar mellanhand mellan två parter, säljare och köpare. Viktigt är att båda parter känner ett förtroende för mig och mitt engagemang. För att en köp- och säljprocess ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att anlita en mäklare som värdesätter just kompetens, service, noggrannhet och engagemang. Återvändande kunder är för mig ett bevis på att jag gör rätt för mina kunder och min marknad, Gävle kommun.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Gävle är en vacker stad, lagom stor med bra service i form av restauranger, caféer, affärer och köpcentra och med möjlighet till ett rikt friluftsliv.

Hur marknadsför Petra sina bostadsförsäljningar?

Vi anpassar marknadsföringen efter varje objekt och kund. Vi har tillgång till alla stora marknadsföringskanaler så som Hemnet, Mäklartipset, marknadsföring på sociala medier, Aftonbladet, direktmarknadsföring e t c. Kontakta oss så berättar vi mer och ser hur just din bostad exponeras på bästa möjliga sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

PETRA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

PETRA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Petra Adebäck har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Petra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Petra

PETRA JOBBAR PÅ

Är du Petra Adebäck?
Logga in och redigera din presentation här.