Peter Sundqvist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Peter Sundqvist Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Peter Sundqvist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Peter?

Varje moment i bostadsaffären är viktigt och förtjänar full uppmärksamhet och jag tar mig an varje förmedling med engagemang, noggrannhet, kunskap och inte minst kreativitet.

Alla säljare och köpare har sina särskilda behov och visioner, så mitt jobb går mycket ut på att hitta de bästa lösningarna i olika affärer som varierar mycket sinsemellan.

Vad skiljer Peter från andra mäklare?

Jag är väldigt noga med att skräddarsy er försäljning efter era förutsättningar och behov. Mitt arbetssätt skapar långvariga och trygga kundrelationer vilket jag anser är en av de viktigaste delarna i en framgångsrik bostadsförsäljning.

Som Länsförsäkringar-mäklare och med Länsförsäkringars fulla stöd har jag möjlighet att erbjuda mina kunder en helhetstjänst med både fastighetsförmedling, bank och försäkring – Detta gör oss unika! På vårt kontor har vi dessutom flera mäklarassistenter som sköter det administrativa så att jag kan fokusera till fullo på mina kundkontakter, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö är en vacker plats som jag är tacksam att få arbeta på då det är en väldigt bred och varierande bostadsmarknad som rör på sig hela tiden. Ett riktigt smultronställe är Grisslinge havsbad. Där hittar du mig ofta på varma sommardagar, antingen i vattnet eller på strandcaféet.

Hur marknadsför Peter sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter såsom hemnet.se. Jag lägger även upp din bostad på lansfast.se där vi har 1,7 miljoner unika besökare/månad. Jag matchar även bostaden mot vårt breda spekulantregister och hittahem.se, samt publicerar annons på Facebook och Instagram. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

PETER SÄLJER
PETER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Peter Sundqvist har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Peter till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Peter

PETER JOBBAR PÅ

Är du Peter Sundqvist?
Logga in och redigera din presentation här.