Peter Moré, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Peter Moré Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Peter Moré, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Peter?

Min främsta strävan är att ni ska vara så nöjda med mig som mäklare att ni rekommenderar mig till era nära och kära när de ska sälja sin villa, fritidshus, tomt, gård eller lantbruk. Det innebär att jag jobbar stenhårt för att motsvara era förväntningar på en bra mäklare. Jag ser varje affär som en ny chans till att bygga långsiktiga kundrelationer till både säljare och köpare.

Vad skiljer Peter från andra mäklare?

Varje affär är unik och jag tror på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig.
För mig är det viktigt att du som säljare och köpare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Med all min livserfarenhet har jag en mycket god förmåga att sätta mig in i både köparens och säljarens situation och jag har lätt för att anpassa mig till olika situationer som kan uppstå längs vägen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är verksam i ett område där jag själv bor i vilket gör att jag kan förmedla en känsla om bostaden och området på ett mycket naturlig och genuint sätt.

Hur marknadsför Peter sina bostadsförsäljningar?

Alla våra försäljningar annonseras på vår egen hemsida https://www.lansfast.se/sodertalje, på vår Facebooksida, Hemnet och i vårt skyltfönster. Vi fotograferar samtliga bilder med en professionell fotograf och tar även fram material såsom objektsbeskrivningar. Vi gör allt för exponera er försäljning i så stor utsträckning som möjligt så att rätt köpare ska få upp intresset för just er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

PETER SÄLJER
Objekttyper
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
PETER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
PETERS PROSPEKT
Peter Moré har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Peter till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Peter

PETER JOBBAR PÅ

Är du Peter Moré?
Logga in och redigera din presentation här.